outfit inspiration

FREDAGSFRISTELSER #21

19. januar 2018

nike-airmax-97II EBAY TASKE* II WEEKDAY JEANS* II SAMSØE SAMSØE SKJORTEKJOLE II NIKE AIRMAX 97 SNEAKERS II H&M SOLBRILLER II CUSTOMMADE FRAKKE II

Godmorgen venner og glædelig ‘det-er-weekend-lige-om-lidt’. Det er jeg garanteret ikke den eneste, som glæder mig en hel del til? Efter arbejde skal jeg mødes med Mads til en fredagsdrink på Vesterbro-baren Duck & Cover inden vi senere har bord på Sanchez, som jeg er virkelig spændt på at prøve.  

Til sådan en dag, som skal kunne lidt af det hele; 8 timer på kontoret, fredagsdrinks og middag, der drømmer jeg om at iklæde mig et outfit, som samtidig tager lidt forskud på foråret; den fineste stribede skjortekjole fra Samsøe Samsøe som jeg har haft bogmærket i en del uger efterhånden. Den ville jeg sætte sammen med lyse jeans, fx de her fra Weekday som ser helt perfekte ud i både vask og pasform, Nike Airmax 97 sneakers, sejeste (og meget budgetvenlige) taske fra Ebay, solbriller fra H&M og så en fin ternet uldfrakke i erkendelse af, at det trods alt stadig har lidt lange udsigter med det der forår. 

Kunne det ikke være et vældig fint fredagsoutfit?

 • Reply
  Ida
  19. januar 2018 at 16:13

  Så fint et outfit! Har længe kigget på de sneakers og tror det skal være mit næste køb så jeg er klar til foråret 🙂

  Hav en dejlig weekend. 🙂

  • Reply
   merimeri
   20. januar 2018 at 15:23

   Åh dém vil du blive glad for kære Ida. Jeg skambruger mine, og er stadig ikke den mindste smule træt af dem. Også en dejlig weekend til dig <3 Knus

 • Reply
  Kristina
  20. januar 2018 at 19:32

  Den er på mit arbejde i din størrelse til 350kr (skjortekjolen fra samsøe) stadig med mærke 👍🏻😘

  • Reply
   merimeri
   22. januar 2018 at 7:06

   Ej hvor er du sød at skrive Kristina! Jeg smutter straks ned og kigger nærmere på den i dag <3 Håber du får en dejlig start på ugen! Knus til dig

 • Reply
  Kristina
  22. januar 2018 at 21:23

  Selv tak 😃👍🏻
  Tror ikke den er kommet ud i butikken endnu, men jeg er der tirsdag, onsdag og torsdag efter kl.14.30 hvis du har tid til at komme forbi 😊 og i lige måde tak!

  • Reply
   merimeri
   23. januar 2018 at 6:54

   Jeg var faktisk nede og spørge din kollega efter den i dag, men hun sagde at den allerede var solgt 😅 Hvis den nu alligevel er der, så må du endelig skrive 🙏🏼

Kommenter