I garderoben

JEG HAR FUNDET DE PERFEKTE VINTERSTØVLER

20. januar 2018

Reklame for footway.dk

vsco-photo-1

vsco-photo-2

vsco-photo-3

Hej venner, glædelig lørdag! Jeg er lige krøbet ned under dynen i sofaen efter at have ude og på farten det meste af dagen. Vi startede morgenen med at cykle hele den lange vej til Østerbro, for at hente hypede surdejsboller og kardemommesnurrer hos Juno the bakery (og ja, de var afgjort 10km på cyklen værd), derefter har vi været ude og klare lørdagsindkøb og jeg skulle have fundet fødselsdagsgave til min seje guddatter, som på mandag fylder 17 år. Og mig der ellers ikke bliver ældre, ahem.

Nåh men til sådan en dag, hvor jeg har været ude i den stride kulde i en del timer, der priser jeg mig altså lykkelig for, at det for et par uger siden lykkedes mig at finde de helt perfekte vinterstøvler. Jeg havde ellers lidt opgivet at finde nogle klassiske og enkle vinterstøvler, og har derfor de seneste mange år istedet klaret mig med dobbeltstrømper i mine almindelige læderstøvler … men helt ærligt, så har jeg stadig altid haft hundekolde tæer, og det bliver man altså lidt træt af. Derfor lod jeg også praktik vinde over forfængelighed, da jeg lige inden jul fik muligheden for at vælge et par nye sko fra online skomekkaet Footwayfor selvfølgelig skulle den mulighed bruges på et par ordentlige vinterstøvler, som kan holde mine fødder varme vinteren igennem . 

Jeg brugte ret lang tid på at kigge det store udvalg igennem, for skal jeg være ærlig, så synes jeg virkelig, at der er langt imellem vinterstøvler som både er pæne og praktiske. Til sidst faldt valget på et par sorte ruskindsstøvler fra Vagabond med en kraftig gummisål og blødt, varmt for. Og jeg er så glad for dem. På det der stadie hvor jeg bliver helt begejstret, hver gang jeg tager dem på, fordi jeg aldrig har haft så behagelige støvler, som samtidig er tilpas klassiske og nedtonede til, at der ikke går alt for meget friluftstype i dem. 

Jeg føler mig ret voksen over for en gangs skyld at have prioriteret komfort over æstetik, men helt ærligt, så er det bare så meget federe ikke at have fødder som istapper, hver gang man skal udenfor, og når man så samtidig kan slippe afsted med at være praktisk på en pæn måde, så er jeg altså fan. 

Mine støvler hedder Christy, koster 999kr, og kan findes HER

 • Reply
  Teresa
  20. januar 2018 at 15:33

  Må jeg spørge om dit gulvtæppe er i farven offwhite/mørkebrun eller hvidgrå/grå? Synes billederne på Ellos er nærmest ens!

  • Reply
   merimeri
   20. januar 2018 at 15:40

   Hej Teresa, det kan du tro, at du må 🙂 Vores er den udgave, der hedder offwhite/mørkebrun. Hav en dejlig lørdag! Klem

Kommenter