Det har jeg på

TORSDAG I ULD, LAK OG GLIMMER

29. december 2016

pc250010pc250027pc250020II COS ULDBLUSE (Link HER) II H&M COATED NEDERDEL (Link HER) II OTHER STORIES GLIMMER SANDALER (Link HER) II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE (Link HER) II

Godmorgen derude, glædelig torsdag. Jeg har droppet træningen her til morgen og har derfor kunne sove helt til klokken 7, hvilket er længe for mig. Nu nyder jeg en sløv morgen i morgenkåbe mens jeg drikker min te og får skrevet dette indlæg. Og gør et ihærdigt forsøg på at komme i mål med mit kalenderlys, som stadig viser den 20. december. Selvom arbejdet kalder om lidt, så føles sådan en morgen næsten som ferie, og den følelse prøver jeg lige at værne lidt om, nu jeg ikke er en af de heldige, der kunne holde lang juleferie i år.

Vil lige vise jer årets første udsalgskøb; en laknederdel fra H&M til sølle 90kr. Har i noget tid leget lidt med ideen om en laknederdel, og selvom den er lidt et sats, så synes jeg faktisk den fungerer ret fint i kombination med en enkel uldbluse .. og glimmersandaler. Det er jo december.

Nu er jeg spændt på at høre jeres dom over nederdelen? Jeg kan sige så meget, at den i hvert fald delte vandene, da jeg stod i prøverummet og snappede mine veninder for at få deres mening.

pc250026

 • Reply
  Lullumut
  29. december 2016 at 8:23

  Mega lækkert, Line! 🙂 Og det beviser jo netop, at sort ikke er kedeligt!

  • Reply
   merimeri
   30. december 2016 at 11:07

   Det er også dét jeg tænker. Når man kombinerer forskellige nuancer af sort, så ender det sjældent med at være kedeligt.

 • Reply
  Ida
  29. december 2016 at 8:55

  Det fungerer så godt, fordi du har tonet den ned! 😀

  • Reply
   merimeri
   30. december 2016 at 11:08

   Jeg tænker også, at det netop er dét der gør, at laknederdelen ikke bliver for meget.

 • Reply
  Katrine K
  30. december 2016 at 9:45

  Den er virkelig god 😊 Hvilken H&M har du fundet den i til den spot pris?

  • Reply
   merimeri
   30. december 2016 at 11:07

   H&M i Næstved var jeg heldig at finde den i. Men måske du også kan være heldig at finde den andre steder. Ellers er den online til 99kr, så også en god pris der 🙂

 • Reply
  Tina KH
  31. december 2016 at 12:12

  Stilen klæder dig vildt godt og det er også min egen smag med det miks:-)
  Godt nytår i aften!

  • Reply
   merimeri
   2. januar 2017 at 12:59

   Tusind tak for din søde kommentar Tina – og glædelig 2017. Håber du havde en dejlig start på det nye år 🙂

 • Reply
  Sara
  2. januar 2017 at 9:45

  Jeg er vild med det! Helt cool 🙂
  Godt nytår, Line.

  • Reply
   merimeri
   2. januar 2017 at 13:03

   Årh du er sød Sara, tak for din dejlige kommentar. Rigtig godt nytår til dig også!

Kommenter