Det har jeg på

OOTD: IFØRT NYT BUDGETKUP

25. august 2018

II &OTHER STORIES T-SHIRT (lignende HER) II H&M TREND SHORTS  II COCCINELLE SHOPPER II MULES FRA MARRAKECH (lignende HER) II 

En lille lørdagshilsen fra sofaen, hvor jeg er gået i regnvejrshi. Der er altså noget uendeligt hyggeligt over en dag indendøre, mens regnen pisker ned udenfor, og jeg er nok ikke ene om at nyde sådan en dag lidt ekstra ovenpå vores uendeligt lange sommer. 

Mads og Nola er begge faldet i søvn på gulvet. Den ene har tømmermænd og den anden har langt om længe overgivet sig til søvnen ovenpå et par utilfredse timer. Det giver forhåbentlig mig en rolig stund i mit helt eget selskab, og det skal dælme udnyttes. Jeg har yndlings-te og chokoladekiks ved min side, computeren i skødet, og Sex & The City kun et klik væk. Så kan man da nærmest ikke ønske sig mere. 

Billederne her er fra tidligere på ugen, hvor jeg var ude og lufte mine nye højtaljede shorts fra H&M, som jeg nærmest flyttede ind i straks efter de var blevet købt og betalt for en uges tid siden. Måske I husker at jeg i dette indlæg skrev om, hvordan højtaljede shorts bliver et af de helt store hit næste sommer? Den indsigt udnyttede jeg til at være lidt på forkant med næste sæsons musthaves og endda på en yderst budgetvenlig måde eftersom disse shorts kun kostede 349kr, hvilket jeg umiddelbart ikke forestiller mig, at udgaverne fra Munthe, Designers Remix og Lovechild 1979, som alle viste højtaljede shorts på caltwalken, kommer til at kunne fås til. 

I denne omgang havde jeg parret dem helt simpelt med en enkel grå t-shirt, mine zebra mules, som jeg købte i Marrakech i vinters, og min shopper fra Coccinelle. Men jeg vil også glæde mig til at bruge shortsene sammen med en løs, hvid skjorte eller en cashmere strik. Anvendelsesmulighederne er heldigvis mange. 

 

 • Reply
  Sofie
  26. august 2018 at 10:07

  Hej Line,
  Wauw nogle flotte shorts! Dem må jeg straks bestille hjem på trods af efterårets luren. Vil derudover også sige tak for en rigtig god blog! Du er meget inspirerende mht. outfits, indretning og baby-ting (og jeg har ikke engang børn eller er gravid haha). God søndag!
  Kærlig hilsen Sofie

  • Reply
   merimeri
   3. september 2018 at 21:08

   Kære Sofie, først og fremmest tusind tak for din søde ros til matriklen her – så dejligt at høre! Og jeg er sikker på, du bliver drønglad for dine nye shorts – også selvom efteråret lurer lige rundt om hjørnet. Jeg synes sagtens de kan gå an med et par strømpebukser og en strik. Knus til dig

Kommenter