Hverdagsliv

TORSDAGSTANKER

23. maj 2019

 • Mon mine hvide jeans overlever frokosten, der i dag består af makrelmadder (Nola) og tomatsuppe (mig)?

 • Jeg.orker.ikke.at.gøre.flere.hagesmække.rent.nu.

 • Hold kæft (og jeg bander ellers ikke. Er altid efter Mads, når han gør det. Det er sådan en grim tilføjelse til sproget) hvor er det fedt, at jeg har så mange søde læsere, der har gidet byde ind med deres tanker til mit indlæg igår om, hvorvidt outfitbillederne på bloggen stadig giver mening. Jeg havde faktisk ikke regnet med, at I var så mange der især læser med på grund af outfitbillederne, og jeg lover at prøve at efterkomme jeres ønsker om flere outfit herinde.

 • Mon det vil blive pænt, hvis vi maler væggen og indhakket med hylder på Nolas værelse i en fin farve? Og hvad med karme, lister og paneler, skal de forblive hvide eller males i samme farve som væggen?

 • Åh hvor er det hårdt at have Nola alene hele eftermiddagen og aftenen. Hun er træt. Jeg er træt. Og der er kun en af os der kan slippe afsted med at græde over det, selvom vi begge har lyst til det.

 • Kan man virkelig godt få en tilstoppet mælkekirtel, når man er nede og amme kun 3-4 gange i døgnet, og fornemmer markant reduceret mælkemængde? Mit ene bryst er SÅ ømt.

 • Skal denne være årets bikini-investering?

 • Hvor jeg dog håber, at Nolas nyeste påfund om at være 45 minutter om at overgive sig til søvnen om aftenen, bare bliver en kort fase!

 • Yes! Invitationerne til Nolas 1 års fødselsdag er blevet lige som jeg håbede på. Glæder mig til at fortælle og vise jer mere.

 • Albert og Sanne for altid på DR1 er simpelthen så godt TV. Så fint indblik i noget alt for mange kæmper en brav kamp med. 

  Kommenter