Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I MARTS

29. februar 2020

II Væggen ovenfor. Apropos marts-planer …. II

 

Det var så det. Februar, over and out. Og følger vi kalenderens logik, banker foråret nu officelt på døren. Vi trænger også til det, gør vi ikke? Til at lægge det regnvåde vintervejr bag os og for alvor overgive os til forhåbentlig flere solskinstimer og milde temperaturer. Eller mildere temperaturer, rettere sagt. Vintermånederne har været milde nok i sig selv. Marts er altid sådan en måned, der kommer bag på mig. Fordi den kommer som lynet fra en blå himmel ovenpå en februar måned, der udover både at være kort, også for mit vedkommende er fyldt med fødselsdagsfejringer. Fire fødselsdage indenfor den nærmeste familie i løbet af bare fire dage. Det sætter sit præg på weekendprogrammet i februar, skulle jeg hilse at sige. Og selvom jeg nyder stunderne hvor familien er samlet, glæder jeg mig også bare lidt en måned uden helt så mange arrangementer på programmet. Bare to familiefødselsdagen er hvad vi kan snige os op på i marts, og heldigvis med nogle ugers mellemrum. Det efterlader masser af weekendplads til alt det andet, jeg holder af. 

Så lad os komme til det. Her er, hvad jeg vil lave i årets (forhåbentlig) første forårsmåned ♥ 

 • Jeg vil glæde mig til at nusse på bløde babykinder og kramme en sej, nybagt mamma, når jeg i morgen skal besøge lille bitte Otto og hans fine mor. Selvom det er benhårdt arbejde, er jeg også ret misundelig på dem, der netop har føjet et lille nyt liv til tilværelsen. Tiden er så uendeligt magisk.
 • Kaste mig over min garderobe med fornyet glæde og iver ovenpå februars garderobeudfordring, der officelt er forbi, når dagen i dag går på gæld. Behøver jeg sige, at jeg glæder mig til at have frit lejde igen? Det gør jeg! Men jeg glæder mig også til at samle op på alle de gode ting, jeg har lært af udfordringen. Det kommer der et skriv om i næste uge. 
 • Tage på kærlighedsdate med Mads, og fejre, at der bare er seks måneder, til vi skal giftes. Vi vil markere det med en aften på Mondän, som vi takket være en deal på Tipster, kan komme afsted på for en overkommelig sjat. Evigt udfordrede bryllupsbudget, and all.
 • Klemme et par fridage ind og holde en lang weekend i svigerforældrenes sommerhus. Det glæder jeg mig virkelig meget til.
 • Komme igang med at træne igen for alvor. Det er ikke meget det er blevet til, det seneste … well, halvandet år, og selvom jeg hviler ok i at mit fokus lige nu er et andet sted, kan jeg også mærke, at jeg også gerne vil føle mig rigtig godt tilpas i min krop, som vi skal giftes. Og med seks måneder igen, til dagen skal stå. Tænker jeg det er et godt sted at starte. Ikke noget fanatisk eller noget, men 1-2 ugentlige løbeture og 1-2 ture i fitness vil jeg gerne udfordre mig selv til. 
 • Finde min indre bryllupsnørd frem (bliver ikke svært, for den er ikke gemt ret langt væk) , og lave en visualisering af opstillingen på vores bryllupslokale. Med den på plads kan jeg nemlig gå igang med at planlægge præcis hvilket pynt. vi skal have. Jeg tænker blandt andet discokugle, glimmervæg, fine skilte, vilde blomster, og …. åh, nedtællingen er igang!
 • Jeg vil glæde mig over nogle rigtig spændende samarbejder jeg har udsigt til at skulle lave i marts. Årets første par måneder kom lidt stille fra start på den front, og jeg frygtede helt at interessen for mit arbejde var på retur. Heldigvis lader det ikke til at være tilfældet, og det hele skulle nok bare lige løbes igang.
 • Dyrke lydbogsformatet efter for alvor at have fået øjnene op for det (yes, jeg rykker sjældent hurtigt på den slags). Lige nu er jeg fx igang med Anne Mette Hancocks nyeste krimi Pitbull, som jeg lytter til på mofibo, da jeg er begyndt at samarbejde med dem (derfor reklame). Bogen er altopslugende, og det sker dagligt, at jeg ærgrer mig over, at jeg ikke har længere til arbejde end 10 minutter på cyklen, fordi jeg så havde kunne snige mig til noget mere bogtid. I forbindelse med mit samarbejde har jeg fået lov at give jer en 30 dages gratis prøveperiode hos mofibo med koden ‘MERI20’, så trænger du også til underholdning på din vej, får det min varmeste anbefaling. 
 • Udnytte min begyndende forårskuller og forandringsiver og kanalisere det over i et par projekter herhjemme. Overvejer blandt andet at male vores grå væg i stuen i en lysere og mere lun farve, så har jeg et par hængepartier på Nolas værelse, ligesom vi har fået et nyt smuk spejl, vi skal finde det helt rigtige sted til herhjemme.
 • Og så vil jeg give mig selv lov til at forårsshoppe lidt. Det har der ikke været noget af i februar, hvor det fulde fokus har været på min garderobeudfordring, men jeg satser på, at de ting, der bliver sorteret fra som udfordringen nu er slut, kan sælges og tjene lidt ind til et shoppebudget. Og ellers vil jeg unde mig selv at spæde lidt til selv. Anerkende at jeg arbejder hårdt, og fejre at det går godt. I lang tid er alt overskud blevet sat til side til bryllupsopsparingen, men der skal også være plads til et lille økonomisk pusterum og at give efter for en fristelse. Fx denne smukke kjole
 • Reply
  Camilla
  29. februar 2020 at 22:02

  Det lyder til at blive en dejlig marts måned du går i møde… Ved du mon hvordan/hvor man skal bruge koden til Mofibo? Jeg har netop forsøgt at oprette en bruger, men den giver mig ikke mulighed for at skrive en kode et sted? // Camilla

 • Reply
  Camilla
  29. februar 2020 at 22:05

  Det lyder som en dejlig måned du går i møde… Mon du ved hvordan/hvor man bruger den kode til Mofibo? Jeg forsøgte netop at oprette mig, men jeg får ikke mulighed for at indtaste en kode nogen steder. // Camilla

  • Reply
   merimeri
   29. februar 2020 at 22:30

   Hej Camilla, på linket jeg har i indlægget her, der får du mulighed for at klikke på et felt der hedder ‘Har du en kampagnekode’. Det er her, du kan skrive rabatkoden 🙂

Kommenter