Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

1. marts 2020

Jeg er så træt, at jeg dårligt kan tænke på andet, end hvornår jeg kan snige mig til at gå i seng. Weekenden har været spændt hårdt for, og har ikke budt på nok pauser til, at jeg reelt har følt, at vi har holdt fri. Således trænger jeg til weekend ovenpå weekenden, og jeg slutter søndagen af med en ambition om, at næste uge skal være mere afslappet, og byde på den modpol til dagene med mange planer, som jeg i den grad trænger til.

Når det er sagt, så har det været en virkelig rar weekend i forhold til alle de gode ting, den har budt på. Fra børneteater fredag eftermiddag med Mads og Nola, barselsbesøg i flertal, og tid sammen med min mors side af familien til min kusines 18 års fødselsdagsfest igår. Vi er i den grad tanken op på den sociale konto, hvilket passer mig glimrende, for så er der stadig balance i regnskabet, selvom jeg i den næste uge holder lidt igen på aftaler. Men, lad os vente med at snakke om den nye uge der venter, til i mit kalenderkig i morgen. I aften gælder det den sidste krølle på ugen der nu er gået. En håndfuld små rare glimt.

II Genforenet med min Ganni-kjole efter en måneds adskillelse på grund af min garderobeudfordring. Mit no brainer outfit i går aftes til fødselsdagsfest II

II Sødeste lille fødselsdagsmakkerpar. Mandag, hvor vi fejrede Mads’ fødselsdag føles allerede som flere uger siden, men hold op det var en rar start på en ellers udskældt dag! II

II 2o minutter med Nola på skødet og Our Planet på Netflix var hvad det blev til i sofaen. Men det var godt så længe det varede!

II Tidligt morgenlys. Lige så magisk håber jeg også min mandag kommer til at lyse i morgen tidlig II

II Mads er igang med at indoktrinere Nola til at være lige så fodboldbegejstret, som han er det. Og indtil videre er han lykkedes. Så nu ser vi highlights fra aftenens kampe om morgenen. Bedst som jeg troede jeg gik fodboldfri, nu vi havde fået en datter …. II

 • Reply
  Laura
  2. marts 2020 at 8:40

  Hej Line! Må jeg spørge, hvor jeres sofa er fra? Det ligner lige sådan en, jeg er ude efter. Er I glade for den?

  • Reply
   merimeri
   4. marts 2020 at 13:05

   Det må du i hvert fald Laura. Det er en Astha sofa fra Sofacompany, og vi knuselsker den!

   • Reply
    Laura
    5. marts 2020 at 12:35

    Tusind tak! Haha, jeg mente nok, det var den, jeg har kigget riiiigtig meget på den på nettet, dejligt at se den i et rigtigt hjem 🙂

Kommenter