Hverdagsliv

KALENDERKIG #16

2. marts 2020

Ovenpå endnu en rundforvirret dag er jeg endelig kommet på den anden side af oprydning og putning, og er landet i sofaen med computeren i skødet. Det er nogle underlige dage på job for tiden, hvor arbejdsdagens vante trummerum er afløst med coronaberedskab. Og selvom virussen stadig ikke er omsiggribende på samme måde som de kendte influenza A og B vira, er der alligevel noget sært foruroligende over at starte sin dag med at opdatere seneste tal for dødsfald og nye smittede. Det lægger i den grad en dæmper på humøret, og jeg håber sådan, at situationen snart stabiliseres, så vi kan vende tilbage til ‘det vi kender’. 

I mellemtiden gør jeg hvad jeg kan for at mestre små bider af velvære ind imellem sygdomssnakken. Som da jeg i eftermiddag nåede 40 minutter i træningscentret med tid bare for mig. Eller med den dele-Snickers Mads lige er kommet ind med til os. De små tricks, I ved. Nu vil jeg slutte min tid ved computeren af med et kig på ugens kalender, og derefter klappe skærmen sammen, og snuppe et afsnit Venner. Mit go to når det bare skal være ukompliceret.

God aften, venner ♥ 

UGE 11

MANDAG

En rigtig mandags-mandag. I ved sådan en dag, hvor man hele tiden lige føler sig 10 minutter bagud på tid, og hvor man kommer ud ad døren, med morgenmadsresterne stadig flydende på køkkenbordet. Men vi klarede den, og nu er både køkkenet ryddet op, og der er handlet ind til aftensmaden i morgen, så vi kan være lidt mere på forkant. 

TIRSDAG

En hel bevidst dag uden andet på programmet end arbejde og tid at nusse med Nola. Når arbejdet fylder meget i bevidstheden, fungerer det bedst for mig at drosle ned for de private aftaler for en stund, så jeg på den måde har et pusterum uden at skulle forholde mig til andet. Det er mig der henter Nola tidligt, og afhængig af vind og vejr, tror jeg, at vi enten vil runde legepladsen eller biblioteket på vej hjem. Eller måske Absalon til en rar eftermiddagsstund sammen. 

ONSDAG

En dag der på mange måder minder om tirsdag. Idag er det dog Mads’ forældre der henter Nola, så jeg håber lidt, at kunne nå en times tid på en cafe med lidt blogarbejde, inden jeg vender hjem, eller en hurtig tur i fitness. Aftenen håber jeg at holde computerfri, og istedet bare hygge med Mads, der fra onsdag også gerne skulle være nogenlunde på den anden side af en presset periode på arbejde. Vi har brugt de sidste mange hverdagsaftener med hver vores computer i skødet, og det kunne være rart at lave noget andet til en afveksling. Måske et afsnit af The Assassination af Giovanni Versace, selvom den lige nu er så intens, at jeg ser halvdelen af den med hovedet gemt bag en pude, haha.

TORSDAG

Er det igen mig der henter, så det er med udsigt til en effektiv dag på kontoret, inden jeg 14:30 sætter kurs mod vuggestuen. Det er også torsdag, at jeg har ugens eneste veninde-aftale, da Nola og jeg har en eftermiddags legeaftale med en veninde og hendes jævnaldrende datter. Fordi jeg er gået tidligt fra kontoret, kommer aftenen igen til at gå med arbejde. Men så er det til gengæld også snart weekend. 

FREDAG

Glæder jeg mig allerede til, fordi det markerer starten på en weekend med bare halvt så mange planer som sidste weekend. Håber jeg kan komme tidligt afsted på arbejde, og derefter arbejde fuldt fokuseret dagen igennem, så jeg kan se mit snit til at komme ikke alt for sent afsted fra kontoret. Vi nåede aldrig til at indvie Mads’ pastamaskine sidste fredag, fordi tiden løb fra os, så det er endnu engang målet for vores fredagsmenu. Hjemmelavet ravioli og et koldt glas vin at skåle weekenden ind på. 

LØRDAG

Skal vi fejre Mads’ fødselsdag med brunch for hele hans familie. Elsker det setup fordi det betyder, at hele dagen ikke kommer til at blive brugt i fødselsdagsregi, men at der også bliver tid bare at flade ud og ordne tiltrængte hængepartier derhjemme.

SØNDAG

Har vi intet planlagt. Og åh hvor jeg glæder mig til det. En hel dag i vores eget tempo på vores egne præmisser (eller det vil sige Nolas, for sådan er tilværelsen jo for det meste af tiden nu). Jeg håber, at vi kan finde på et eller andet hyggeligt at lave sammen som familie. Måske den tur på Den Blå Planet vi stadig bare snakker om, men endnu ikke har fået rykket på. En tur i svømmehallen kan også gøre det, men bare et eller andet hvor opmærksomheden er helt og holdent på Nola, som jeg har savnet sådan de sidste tre weekender, hvor hun er blevet passet noget af tiden. Middagspausen vil jeg gerne bruge i selskab med bloggen. Jeg har så mange indlæg, jeg gerne vil, men hvor jeg har svært ved at finde tiden, så der er Nolas middagslure altså guld værd. 

    Kommenter