Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

10. juni 2019

Sikke en søndags-mandag det har været i dag. Byen har føltes helt søvnig, og gaderne har været næsten affolkede. Mon mange er taget ud af byen her henover pinsen? Eller bare har taget en velfortjent dag på sofaen, nu det grå og luftige vejr udenfor alligevel inviterer til det? Her har det også været en sløv dag. Godt nok startede den (som det desværre er blevet normalen for tiden) tættere på klokken 5 end 6, men Mads og jeg kørte et vagtskifte de første par timer, så først han kunne blive liggende i sengen lidt endnu, og derefter kunne jeg snige mig til 45 minutter mere under dynen. Så dejligt! Derefter en sløv morgenmad, mens Nola sov formiddagslur. Og det gjorde hun godt i dag. Snuppede hele 3 timer. Tænk sig hvad man kunne have brugt den tid på, hvis man havde vidst det på forhånd? En uforstyrret film, sove, sex? Istedet brugte vi den på at ordne badeværelse, støvsuge, og derefter gå lidt forvirrede rundt om os selv, overbeviste om, at hun da garanteret vågnede lige om lidt alligevel, så det var bare alletiders …

Til gengæld har vi gået en lang tur på Vesterbro og Frederiksberg, efterfulgt af søndagskager og The Handmaid’s Tale her til eftermiddag, mens Nola sov sin eftermiddagslur. Nu vil jeg lige snige mig til en halv time foran computeren, mens Mads hygger med Nola, og inden han skal afsted til landskamp. Den tid skal bruges på et kært tilbageblik på den forgangne uge, der har været rar udover alle grænser. Brugt i sommerhuslandet, som vinder mere og mere på mig og os. Vi drømmer stadig om et sommerhus, og i første omgang håber vi, at Mads’ forældre gør alvor af det familiesommerhus, de lige nu går og lurer lidt på.

II Mandagen på Fanø var grå og kold, men vi pakkede os godt ind og begav os ud mod Nolas første møde med Vadehavet. Er helt bjergtaget over den rå og vilde natur, Vestkysten byder på, og gråvejr eller ej er den brede sandstrand og klitlandskab så langt øjet rækker et smukt syn. Og Nola tog det hele ind fra bæreselen, som vi heldigvis har fået gang igen. Vi har ikke haft hende i selen siden i efteråret, hvor hun var en noget anden størrelse, så jeg har været spændt på, om vi ville komme igang igen. Men det gjorde vi, og hun elsker at sidde det. Og både Mads og jeg nyder at kunne bære hende så tæt, og håber derfor ikke, hun bliver træt af det lige foreløbig! Vi har udskiftet vores klassiske Ergobaby 360 model med en Omni 360 Mesh fra samme mærke. Den er i et lettere materiale og mere luftig, hvilket gør den helt perfekt til sommertiden II

II Allerede tirsdag var vejret heldigvis bedre, og vi kunne indvie legepladsen lige ved siden af sommerhuset (genialt i øvrigt at have valgt et sommerhus tæt på den slags børnegoder). Og man må erkende, at man ikke længere har en baby, når barnet kan få en halv time til at gå med uforstyrret leg i sandkassen II

II Valgflæsk. Amen altså. Det skulle da være den eneste grund til at ønske på et valg igen i en nær fremtid, haha II

II Sommerferievibes for fuld hammer. Med formiddags-shandy og solslikkere på terrasen. Sommerhuslivet ♥ II

II Jeg har altså været heldig med min lille familie. De klæder min sommerhusdrøm! II

II Hjemme fra sommerhus lørdag aften og med medbragt feriesouvenir. Danmarks bedste asparges (ifølge landmanden), og selvom den slags nok burde efterprøves ved en større smagstest, er jeg nu alligevel tilbøjelig til at give ham ret II

II Igår brugte jeg hele dagen på Onkel Dannys Loppemarked med en veninde og hendes søster. Og dagen var sådan en succes. Udover at salget gik endnu bedre end jeg havde håbet på, var den nemlig også en lakmusprøve i at undvære Nola i 8 timer. Hvilket hun (og jeg, ahem) klarede så fint. Så vi skal nok blive vuggestueklar, det er jeg sikker på!

    Kommenter