Hverdagsliv

TIRSDAGSPLANER OG SNAK OM NYT HÅR

28. juni 2016

long-messy-bob-inspiration

Jeg er stået op til en tirsdag af den særligt rare slags, og humøret bliver usædvanligt højt alene ved tanken om det. Klokken 7.45 sætter jeg mig til rette i en blød stol – det forestiller jeg mig i hvert fald, at den er – hos Amazing Space, hvor jeg skal have gjort mine fødder sommerklar. En gave jeg fik af Mads forleden, og jeg glæder mig helt gevaldigt til at starte dagen med at blive nusset om.

Efter arbejde sætter jeg mig til rette i en anden blød stol. Denne gang hos Simone hos Gun-Britt, som forhåbentlig kan trylle mit hår sommerklar. Og for en gangs skyld har jeg lyst til, at der skal ske noget nyt. Jeg overvejer derfor, om jeg skal forsøge mig med en lang rodet page, som på billederne her. Det er altid lidt et sats at gå væk fra det lange hår, men mine spidser trænger i den grad til, at blive taget godt om og så kan man jo ligeså godt gå hele vejen. Det prøver jeg i hvert fald at overbevise mig selv om nu her hvor der stadig er en del timer, til jeg rent faktisk sidder hos Simone og skal tage den endelige beslutning, haha.

Hvad tænker I? Skal jeg gå for den lange page?

  • Reply
    Louise
    28. juni 2016 at 8:03

    Ja! Det vil være så flot til dig og dit hår.

Kommenter