Hverdagsliv

MIT NYE SOMMERHÅR

29. juni 2016

long-bob-haircut-inspiration

Efter adskillige tilråb og opfordringer i den retning, lod jeg igår mine lange krøller falde til fordel for den halvlange page. Og den er blevet lige som jeg havde håbet på med sine skarpe kanter og alligevel pjuskede look. Billederne er taget igår, kun få timer efter jeg var færdig hos Simone, så nu håber jeg bare, at jeg også den kommende tid kan have held til at sætte det lige så fint, som det var igår. Der er altså intet som nyklippet hår <3

Og hvad med jer – hvordan lyder dommen over mit nye hår?

 • Reply
  Henriette
  29. juni 2016 at 22:25

  Jeg er vild med det

 • Reply
  Camilla T
  29. juni 2016 at 22:57

  Hvor er det fint til dig! 🙂 Jeg er vild med længden – er den jeg oftest selv ender med. Det er en frisure, men ens hår er stadig forholdsvist langt.

 • Reply
  Mette
  2. juli 2016 at 17:20

  SÅ fint! Er dødmisundelig!

  • Reply
   merimeri
   6. juli 2016 at 22:20

   Åh du er sød. Tak Mette <3

Kommenter