Hverdagsliv

Ønskeoutfit # 3

3. marts 2013
Jeg er lige kommet hjem fra den dejligste gåtur i solen. Det er helt vildt som solen kan være afgørende for ens energiniveau og humør, men det føles virkelig også som evigheder siden det har været sådan rigtig godt vejr. Jeg er tosset med det!
Jeg har jo shoppestop i denne måned, men til trods for det, så måtte jeg på dagens gåtur lige teste min selvdisciplin ved at slå et smut forbi den lokale Vila. Det gik selvfølgelig som forventet .. jeg blev fristet! Faldt nemlig over denne mønstrede cardigan i den blødeste strikkede kvalitet. Tror den kunne redde mange kølige dage og aftener når vi kommer tættere på foråret og sommeren. Jeg købte den ikke, så selvdisciplinen har haft lidt af en sejr idag, men fristelsen består. Derfor tænkte jeg også at cardiganen var en polyvore værdig. Polyvore er virkelig et favoritredskab i vejen til at finde ud af om et køb er pengene værd, og hvordan jeg i praksis ville style det.
Hvis nu jeg var så heldig at cardiganen på mirakuløs vis blev min (kæreste, læser du med?), så ville jeg style den med en oversized hvid tee, læderbukser, flade støvler og en lækker taske. Simpelt, men det virker!
Se hvor alle tingene kan købes her
 • Reply
  amydyrholmkristiansen
  3. marts 2013 at 15:58

  Jeg vil også meget gerne iføre mig alt det imorgen! Giv miiiiiiiig 🙂

 • Reply
  Rhea
  3. marts 2013 at 16:02

  Perfect outfit. <3
  Xx
  Rhea
  http://fuss.co.in

 • Reply
  Line S.
  3. marts 2013 at 17:18

  Yeah, I really fancy it too!

 • Reply
  Stine
  3. marts 2013 at 20:49

  Gud, hvor er den da også bare pæn! Rimelig sejt, at du alligevel kunne lade den hænge. Hehe.

  /Stine

 • Reply
  Line S.
  4. marts 2013 at 19:34

  Er altså også lidt stolt af mig selv, haha .. Så må vi bare se hvor længe det holder 😉

Kommenter