Hverdagsliv

Den nye pige i klassen

6. marts 2013

 Custommade leather jacket / Bzr knit / Even&Odd; skirt / Acne boots / H&M; rings

Glædelig onsdag fine mennesker. Har I været ude og nyde det gode vejr? Jeg har den vildeste optur over at det rent faktisk kan lade sig gøre at have læderjakke på, uden at være ved at fryse halvt ihjel. At de så truer med fornyet vinter i weekenden, det snakker vi ikke om.
Ved I forresten hvad? Jeg skal til mit første rigtige blogger event på fredag. Braun har været så søde at invitere mig til et event på Hotel Nimb fredag, hvor de sammen med New York-stylisten Sascha Breuer vil give tips omkring hårpleje og styling. Glæder mig enormt, men er også helt ÅNDSVAGT nervøs!! Føler mig lidt som den nye pige i klassen, og frygter lidt at jeg ikke rigtig ved hvor jeg skal gøre af mig selv fredag. Hvad nu hvis jeg slet ikke kan finde ud af den slags? Er der nogen jeg kan snakke med? Hvad skal jeg have på? Alle den slags tanker, som jeg håbede jeg for længst var vokset fra, men I guess not. Er jeg mon så heldig at nogen af jer derude skal med??
 • Reply
  anodetofashion
  6. marts 2013 at 17:40

  Hvor ser du lækker ud på billederne, og jeg er sikker på, at du gør det rigtig godt på fredag – vil gerne komme med og holde dig i hånden ;)!

 • Reply
  Lullumut
  6. marts 2013 at 18:13

  Lækkert look 🙂 Hvis bare jeg ejede en læderjakke 🙂
  Fedt, det skal du altså glæde dig til 🙂 Der er noget helt særligt ved de første events, hvor man ikke ved, hvad man skal gøre af sig selv 🙂 Du skal bare ta' et glas-hvad-der-er og smile lidt, og så ender du i snak med nogle af de andre søde bloggere 🙂

 • Reply
  Line S.
  7. marts 2013 at 17:40

  <3

 • Reply
  Line S.
  7. marts 2013 at 17:42

  Ej, Lullumut, en læderjakke er da et must i en hver garderobe. Kan du så komme afsted 😉 Tror virkelig det er min all-time favorit i garderoben, som jeg hvert forår går og tripper over at kunne få lov til at tage i brug igen.
  Og tusind tak for tippet mht i morgen. Jeg allierer mig med et glas et-eller-andet og håber det hele nok skal gå!

 • Reply
  kristina
  10. april 2013 at 13:12

  Super fint outfit 🙂
  Er læderjakken fra fornylig?
  Og kan du (cirka) huske prisen?
  Den er super lækker, med fine detaljer

 • Reply
  Line S.
  10. april 2013 at 13:43

  Desværre ikke nej. Den er faktisk nok næsten af de ældste ting i min garderobe og er nok 5-6 år gammel efterhånden. Men Custommade havde den med et par sæsoner i træk, så måske den er at finde på Trendsales?
  Mener den kostede mellem 2500 og 3000 🙂

Kommenter