Et godt tip

SPAGHETTI, SPAGHETTI, SPAGHETTERIA

1. juli 2016

IMG_8343IMG_8347IMG_8344

I lørdags havde Mads inviteret på date. Og eftersom vejen til mit hjerte går gennem pasta, havde han sat mig i stævne på den relativt nyåbnede Spaghetteria på Vester Farimagsgade. Og det var en succes – både maden og daten!

Hos Spaghetteria er konceptet, at køkkenet bestemmer menuen, som altid står på fem antipasti efterfulgt af en spaghetti ret. I lørdags stod menuen på frisk blæksprutte skåret i papirstynde skiver, ceviche på helleflynder, parmaskinke med olivenolie og granatæble, grillede lammekoteletter på lynstegt kål, kalve carpaccio med salsa verde og til sidst en spaghetti med kanin ragout. Alt smagte så afsindigt godt og da det hele gled ned sammen med aperol spritz og senere et glas økologisk rødvin, var det svært ikke at få armene ned. 

Stemningen er meget uformel med skriggule borde, gamle musikkendinge fra de tidlige 00’er kørende på anlægget og et åbent køkken, hvilket medvirker til en diner-agtig atmosfære – men det fungerer, især på en weekendaften.

Man betaler 300 kr for de 6 deleretter og også vinen ligger på et ganske rimeligt prisleje. 

Spaghetteria, vi kommer helt sikkert igen.

    Kommenter