Et godt tip

KJÆR KØBENHAVN // DEN PERFEKTE BASIS GARDEROBE

11. januar 2016

basisfavoritter-kjærkøbenhavn

II 1 GRÅ TSHIRT II 2 SORT LANGÆRMET BLUSE II 3 SORT SILKETOP II 4 SORT PLISSERET NEDERDEL II 5 GRÅ ULDBLUSE II 6 HVID SILKETOP II

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg går ret meget op i en god basisgarderobe. Det er en prioritet der er blevet klart mere vigtig for mig, som jeg er blevet ældre og mere sikker på min stil, men mine fejlkøb og tøjkriser er uden tvivl blevet færre, efter jeg har besluttet mig for at fokusere på basisgarderoben fremfor trendkøb.

Derfor er jeg virkelig også glad for, at Kjær København er et af de mærker, som jeg har fået i stand på min webshop. Ovenstående 6 er alle derfra og er desuden perfekte eksempler på basisitems i god kvalitet, som vil kunne kombineres på kryds og tværs.

Faktisk kan du lige nu få 10% på hele udvalget på min webshop, og dermed også basisfavoritterne fra Kjær København, med koden TENOFF, som gælder frem til den 16. januar.

 • Reply
  Ida
  11. januar 2016 at 13:13

  Jeg er så meget med på din begejstring mht. Kjær København.
  Jeg har også noget af det bedste basis i garderoben derfra.

  • Reply
   infashionwebelieve
   12. januar 2016 at 6:58

   Sejt Ida. God basis skal man virkelig heller ikke undervurdere, og jeg synes, det er skønt, at et mærke som Kjær København har gjort netop dét til sin mærkesag.

 • Reply
  Lullumut
  11. januar 2016 at 17:30

  Jeg har faktisk aldrig prøvet dem, eller haft dem i hånden, men jeg sad netop på vej hjem i bilen og tænkte på, at det må være et af mine næste køb 🙂 En god basis t-shirt og evt. fra K.K. 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   12. januar 2016 at 6:57

   Tror, du ville kunne lide dem Louise. De har mange lækre kvaliteter og en del snit at vælge imellem.

Kommenter