Det har jeg på

WHAT I WEAR // HVERDAGSFAVORITTER MED ET TWIST

12. januar 2016

09012016

II H&M CASHMERE KNIT II MOSS COPENHAGEN SKIRT II PROENZA SCHOULER PS11 TINY BAG II OTHER STORIES FLATS II

Kender I det med, at alt i ens garderobe pludselig er blevet mere spændende, når man kan akkompagnere det med en ny accessories? Den effekt lever jeg højt på for tiden, og jeg ser derfor mit snit til at snige min nye taske med til alle de anledninger, jeg kan slippe afsted med, fordi den giver en fin kontrast til selv det mest simple outfit, som dette jeg havde på i lørdags. Tasken har den perfekte størrelse, hvis man bare lige skal have pung, iPhone og lidt skønhedssmåtterier med, og jeg er så glad for, at jeg slog til på den.

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  12. januar 2016 at 8:03

  Pæææænt! Jeg er altså misundelig på de sko! 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   12. januar 2016 at 21:51

   Dem er jeg simpelthen også så glad for at jeg efter en intens jagt, lykkedes med at støve op.

 • Reply
  Nadia Kaplan
  12. januar 2016 at 8:20

  Du ser skøn ud og smuk taske. Er vild med farven. Det er en fed kontrast til det sorte look 🙂

  http://Www.neronoir.dk

  • Reply
   infashionwebelieve
   12. januar 2016 at 21:56

   Tusind tak for en dejlig kommentar. Det er virkelig også farven, jeg er særligt forelsket i ved tasken, og selvom den er lidt speciel, så passer den på mirakuløs vis alligevel til alt i min garderobe.

 • Reply
  Ida
  12. januar 2016 at 10:53

  Kan godt forstå at du elsker den den er altså også bare pæn og liver et hvert outfit op 🙂
  Men synes også at det du har på på billedene er pænt uden tasken 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   12. januar 2016 at 21:56

   Årh, det var ellers sødt sagt. Er glad for, du kan lide med simple outfit <3

Kommenter