Hverdagsliv

SOMETIMES SIMPLE IS ALL YOU NEED

31. juli 2014

Moss Copenhagen top / Moss Copenhagen skirt / Nike sneakers

Jeg synes jeg gjorde et fantastisk køb igår, da dette fine sæt fra Moss Copenhagen blev købt med hjem for et tilgodebevis jeg havde liggende. Det er i 100% polyester og virkelig rart og luftigt her i varmen. Og til efteråret er det bare at sætte strømpebukser til, og så kan jeg fortsætte med at bruge det indtil det igen bliver sommer. Det er altså lidt af et evighedssæt, hvilket man da kun kan give plus på jeg-er-den-velovervejede-shopper-konto?

Jeg kan desværre kun finde nederdelen online her, men ellers så burde sætter være at finde i butikkerne. 
 • Reply
  Ida
  31. juli 2014 at 16:31

  Ih det er fint og som du skriver lidt-af-et-evighedssæt :)Og det ser hammer godt ud til sneakers 🙂

 • Reply
  High on Fashion
  31. juli 2014 at 23:29

  Lækkert outfit 🙂

 • Reply
  Line
  4. august 2014 at 12:23

  Tak søde!

 • Reply
  Line
  4. august 2014 at 12:24

  Jeg har også haft nederdelen på intet mindre end 4 gange siden, så evighedssættet har allerede bevist sin berettigelse 😉

Kommenter