Hverdagsliv

HEY THERE WEEKEND

2. august 2014

Minimarket top / Moss Copenhagen skirt / H&M; sandals / Ebay bag

Jeg så sådan her ud igår, hvor jeg havde en fredag af den rare slags. Jeg smuttede tidligt fra job, for at mødes med min yndlings mand til frokost på Dyrehaven. Københavns bedste kartoffelmad, hvis I skulle spørge fra nogen! Derefter tullede vi lidt rundt i eftermiddagssolen, inden mine svigerforældre havde inviteret til middag på Gorms, hvor Københavns bedste pizzaer ovenikøbet er af finde. Vi sluttede af med drinks på Rubys, inden vi kunne trille hjem i seng. Jo fredag, du var nu rar! 
Jeg var matchy-matchy i blå sandaler og blå kjole (brugt som top), og synes det var ret så perfekt sammen med min nye Moss nederdel. Skoene har uden tvivl været sommerens bedste tilføjelse til garderoben. De er seriøst næsten på hver dag, og tror aldrig jeg har høstet så mange komplimenter, som for disse. Desværre holder en H&M; sandal ikke for evigt, slet ikke med mit forbrug af dem, så jeg har lige klikket et par mere hjem, efter jeg så de var at finde til halv pris online. Du kan også finde dem her. Husk der bliver fyldt op med nye størrelser næsten hver morgen omkring kl. 7, så her kan det betale sig at holde øje.
Hav en dejlig dag derude!
 • Reply
  Colombe de la paix
  2. august 2014 at 10:23

  Du ser super fin ud og det lyder som den perfekte fredag. Jeg skal ud og spise frokost med min fader i dag, hvilket jeg glæder mig til 🙂

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  3. august 2014 at 13:48

  Hvor er det bare et fint outfit – elsker de blå farver til dig 🙂

 • Reply
  Line
  4. august 2014 at 14:53

  Det var også en virkelig rar dag! Og din lørdag lyder bestemt heller ikke tosset!

 • Reply
  Line
  4. august 2014 at 14:54

  Tusind tak. Synes også blå kan være noget så fint til røde lokker, så burde nok være mere flittig til at få brugt farven.

 • Reply
  Fanny
  9. marts 2015 at 12:32

  Det outfit er perfekt til sommer, men også god som inspiration til foråret. Jeg leder selv desperat efter tøj til forårskulleret! Nydelig blog 🙂

Kommenter