I garderoben

URE KAN MAN ALDRIG FÅ FOR MANGE AF

26. juni 2016

daniel-wellington-dapper

Uret her, var ikke den eneste tilføjelse til smykkeskrinet. Jeg var nemlig også heldig at modtage et eksemplar af Daniel Wellingtons nyeste model DAPPER. Uret er virkelig fint med de lidt skæve detaljer – blå visere og rem i patineret kernelæder – som giver en fin kontrast til det klassiske, simple Daniel Wellington design, som jeg er stor fan af.

Jeg er efterhånden oppe på en ganske pæn samling af Daniel Wellington ure, og må nok indrømme at leve efter devisen, at man aldrig kan få for mange ure. Elsker at kunne veksle mellem forskellige ure afhængig af mit outfit, øvrige smykker og humør. Og med priser fra 895kr er det ikke den værste materielle hobby man kan have. Tænk hvis jeg havde besluttet mig for at samle på Rolex ure istedet 😉

Daniel Wellington har et væld af fine modeller og udskiftelige remme, og du finder nærmeste forhandler her.

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  27. juni 2016 at 14:08

  Helt enig – generelt bare smykker kan man aldrig få for mange af 🙂

  • Reply
   merimeri
   27. juni 2016 at 21:03

   Hørt! 😉

Kommenter