I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: JUNI SHOPPING

2. juli 2022
II 1 ARKET T-SHIRT II 2 KONGES SLØJD BADEDRAGT II 3 ARKET SHORTS II 4 ACNE MUSUBI MINI TASKE II

Det her er altså et af mine yndlings-indlæg at lave. Garderoberegnskabet. Både fordi jeg, som en evig detalje-nørd godt kan lide overblikket over, hvad der måned for måned flytter ind i garderoben, men også fordi jeg ved, at indlægget her også altid er i høj kurs hos jer. Og det er nu engang sjovere at skrive noget, som også fanger målgruppen, end noget der kun er interessant for mig.

Og mens jeg skrev, at mit garderoberegnskab for maj var noget af en rekordmåned, så har jeg altså formået at slå den rekord med mit juniforbrug. Ovenikøbet med et par tusinde. Men tallet kommer vi til. Først vil jeg nemlig knytte en kommentar til den forgangne måneds køb.

Fire nye ting er flyttet ind i januar. En ny basis t-shirt fra Arket. Som erstatning til min gamle favorit også derfra, som efterhånden havde så mange huller og misfarvninger under ærmerne, at den ikke var værd at tage på længere. Hos Arket har jeg også købt et par nye shorts, der dels skal bruges til at træne i, men som jeg også sagtens synes kan bruges blot til en varm dag, hvor et par luftige shorts er geniale. De er på udsalg nu, og det ærgrer mig altså lidt, at jeg for bare to uger siden købte dem til fuld pris. Det er altid risikoen med køb i juni. At de lige rundt om hjørnet bliver sat ned.

En ny badedragt fra Konges Sløjd er også flyttet ind. Så nu er jeg for alvor sommerferieklar. Har sat mig for, at vi uanset vejret skal i vandet hver dag, mens vi er i sommerhus.

Og så er der månedens sidste køb. Som også er forklaringen på, hvorfor forbruget er skudt i vejret. Drømmetasken fra Acne, som jeg efter meget tilløb endelig slog til på, som et kærligt og tiltrængt klap på skulderen til mig selv over alt det jeg rent faktisk lykkes med i en tid, hvor det ellers fylder mest for mig hvad jeg er utilstrækkelig med.

Månedens tilføjelser til garderoben har stået mig i 7450kr, hvor tasken alene står for de 6700kr. Jeg var heldig at finde den 700kr billigere hos en jysk butik, der heldigvis gerne ville sende den til mig. Og som den evige tilbudsjæger jeg er, glæder sådan en besparelse mig ekstra meget.

Har du gjort dig nogle særligt gode garderobefund i juni?

  • Reply
    Louise Herby
    3. juli 2022 at 0:01

    Sådan nogle gode fund. Tasken passer virkelig godt ind i din garderobe. Både den farvede og den neutrale 👏 Selv ejer jeg næsten kun sorte tasker (og et par i “guld”), og de er så hårde om sommeren.

    Jeg kan ærligt ikke huske, hvornår jeg sidst har købt noget til min garderobe 🤔 Måske det var et par jeans i foråret. Jeg trænger så meget til en upgrade. Drømmer lidt om luftige sommerkjole og basis t-shirts, men kan ikke helt beslutte mig, og så ender det i ingenting 😅 Jeg står og skal have skiftet min bil ud, og selvom det forhåbentlig bliver leasing, er det jo også en udskrivning 💸

Kommenter