I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: NOVEMBER SHOPPING

2. december 2018

II H&M TERNET NEDERDEL II H&M GIRLFRIEND JEANS II PICO HÅRKLEMME II

I kender rutinen; med et nyt kalenderblad vendt, er det også tid at gøre regnskabet op for, hvordan garderobeforbruget har artet sig den forgangne måned. Og jeg må altså starte med a sige, at jeg faktisk er lidt stolt over mig selv og min november shopping. Begrænsede 530kr er den nemlig løbet op i. Ikke siden februar 2017, hvor jeg shoppede en Ganni t-shirt til 399kr, har mit forbrug været så lavt, og det gør mig glad, at jeg rent faktisk godt kan holde forbruget nede på et absolut rimeligt niveau!

Bedriften hænger helt sikkert sammen med, at jeg jo er igang med at spare op til en Marni Trunk taske, og med en pris på 11-12.000kr, er der altså ikke også samtidig plads i budgettet til en masse andre små-køb. Således har jeg skåret benhårdt ned på min shopping, og det føles godt. Også selvom jeg lige for tiden er træt af det halve i min garderobe, og således har en tøjkrise lurende de fleste morgener. #blessedbebarsel og at jeg lige nu har en hverdag, hvor ikke det gør så meget, at det meste af min dag spenderes i blødt hyggetøj. 

December er også en måned, hvor der er så rigeligt med andre udgifter at tage af, så der håber jeg også, at jeg kan holde mig på et fornuftigt forbrug, omend det kan vise sig svært med den kommende udsalgsstart som venter lige rundt om hjørnet. 

Nåh, men for lige at knytte en sidste kommentar til forbruget i november, så dækker de 530kr over tre sager; et par girlfriend jeans fra H&M. Jeg kan stadig ikke passe nogle af mine gamle jeans, og jeg er simpelthen så træt af det, og derfor blev jeg nødt til at slå til på et par nye, som derfor også er blevet skambrugt de seneste uger. Derudover en ternet nederdel, også fra H&M, som er perfekt til mor-maven takket være den bløde elastik i livet. Og slutteligt, en fin hårklemme fra Pico … fordi baby og langt hår. 

 • Reply
  Kristina
  2. december 2018 at 14:47

  Er vild med hårklemmen!!!!!!!!

  Glæder mig seriøst til at kunne komme i noget som helst almindeligt tøj. Jeg er højgravid med tvillinger, og nu vokset ud af alt det almindelige og pæne vente/godt-med-stræk-i tøj. Kan nu kun passe grim joggingtøj. Og til nøds min mands T-shirt….. så selv om jeg godt forstår trætheden i ikke at kunne passe sine jeans endnu…. tja…. :’D Jeg ville give min højre arm for en dag i et par jeans 😛

  • Reply
   merimeri
   6. december 2018 at 11:37

   Åh Kristina, tænk sig du venter tvillinger. Kæmpe tillykke! Men kan dælme godt forstå at min jeans-trang blegner lidt ved siden af trangen til at have rigtig tøj på det i det hele taget. I det mindste er december en rar måned at være forfalden til tøj med ekstra meget elastik i 😉

   • Reply
    Kristina
    26. december 2018 at 21:30

    Mange tak 😀
    Og ja – du har ret! I det mindste skal jeg ikke suge maven ind hver gang jeg har spist en æbleskive for meget :’D

Kommenter