Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

3. december 2018

Så er der mandagspost ♥

Jeg har indtil videre haft en optursstart på dagen. Med baby der har sovet godt i nat, og sågar to et stræk på hele 4 timer, hvilket er store sager, når man er vant til at sove to timer ad gangen. Med en mormor på sofaen klar til at underholde veludhvilet og munter baby her til morgen. Med tid til blødkogte æg og hygge om morgenbordet alle sammen. Og nu sidder jeg her, med Nola sovende lunt og godt barnevognen, min mor vimser rundt og rydder op (seriøst, tænk hvis alle mandage kunne starte med en mormor på besøg), og jeg har lige tid at nå dette blogskriv inden jeg skal afsted til træning. I eftermiddag kommer min lillebror ind til eftermiddagshygge og aftensmad. Jo, denne mandag bliver svær at slå.

Sidste uge var også god og rar med fine øjeblikke i barselsboblen … 

II Morgenstund med de her to elsklinger. Mens jeg var gravid, var det en af de ting, Mads og jeg snakkede meget om; hvordan vi glædede os til morgener med en lille glad tumling i sengen. Og seriøst ikke? Virkeligheden overgår så meget forestillingen, for hold nu fast hvor er det ualmindeligt hyggeligt at stå op til det her ♥ II

II Mommy meet-up med min veninde Monica og baby Rita på Les Trois Cochons. Og Nola på skødet med et solidt greb om min tommelfinger. Lille hyggefis, det er hun altså II

II Man kan spørge sig selv, om jeg virkelig kan forsvare flere raftan møbler hjem til, men altså, når chancen byder sig til, at denne afsindigt smukke Fox Chair fra Sika Design kan få lov at pryde derhjemme, så springer jeg altså på. Faktisk kan man lige nu vinde selv samme stol i en adventsgiveaway på min Instagram HER II

II Sødeste ble-bande i byen til onsdagens mødregruppe hangout II

II Fredag havde Mads julefrokost på arbejdet og med glimmertema var han røget i sølvslipset i dagens anledning, hvilket tilsyneladende fik hans indre quizvært frem i ham, haha. II

II Weekendtradition af den slags jeg meget nødigt vil gå glip af. Det er slow living for alle pengene herhjemme med sådan en lille baby i huset, hvis rytme ikke tillader de store udskejelser om aftenen. Til gengæld er der også noget trygt og rart over rutiner. Og de rutiner der inkluderer lørdagsslik har da aldrig skadet nogen II

II Igår var vi af Madklubben inviteret til søndagsbrunch på Alabama Social Dirty Southern style. Og den må jeg altså lige slå et slag for, for hold nu fast det var lækkert. Fra cremede røræg med cheddar og buttermilk bisquits med pulled pork, til deepfried chicken, majsvafler og sweet potato fries. Og selvfølgelig stakke af amerikanske pandekager som le grand finale. Det er ikke en brunch i den lette ende, men det er altså også befriende at det hele ikke altid behøver være så grønt og frelst, når man sætter sig til bords. Bare engang imellem i hvert fald. Den Dirty Southern søndagsbrunch er på menukortet på Alabama Social de næste to søndage, og alle disse herligheder koster 225kr per næse. Til gengæld kan du skippe resten af dagens måltider ovenpå sådan en omgang II

 • Reply
  Nanna
  3. december 2018 at 11:12

  Sådan et hyggeligt indlæg, lyder til du har haft en dejlig uge!
  Jeg bliver lige nødt til at spørge dig, om du jvf. din adventskonkurrence forholder dig til, at det faktisk er ulovligt at opfordre til at tagge venner i konkurrencer? Dette jvf. opslag fra bl.a. Pudderdåserne og Copenhagen Cakes/Cecilia samt en hurtig googlesøgning.
  Jeg forstår godt firmaers tanke om, at det må give flere kliks/mere opmærksomhed/flere kunder, og én ting er, at jeg synes det er sindssygt irriterende og det afholder mig fra at deltage, men noget helt andet er, at det faktisk ser ud til at være i strid med lovgivningen. Det her er ikke ment som en kritik af dig – du er langt fra den eneste, der bruger metoden, men mere en undren. Også fordi det faktisk er nyt for mig, så det er det måske også for mange bloggere? 🙂
  Kærlig hilsen Nanna

  • Reply
   merimeri
   6. december 2018 at 11:40

   Som også skrevet til din besked på Instagram, så er det helt nyt for mig, at tagging ikke må bruges som en betingelse i konkurrence øjemed, så den formulering er selvfølgelig straks blevet ændret. Dejligt indspark at få, og så ved jeg det til en anden gang! Klem til dig

Kommenter