Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

5. juli 2022
II Kærlighed i luften til weekendens bryllupsfest. Selvom dagen ikke kun var ‘vores’, nød jeg så meget, at vi havde 24 timer som kærester, hvor vi for en gangs skyld ikke var forældre. Det gør så meget godt for os, når vi husker at få prioriteret den tid II

Hvor starter man med sin føljeton af små rare glimt fra tiden der gik, når tiden der er gået endte med at blive en hel måned lang? Jeg besluttede at trække en streg i sandet og koncentrere mit blik på den forgangne uge. Og heldigvis har der været rigelig rarhed at tænke tilbage på. Så mens mine følelser stadig sidder lidt uden på tøjet og tankerne om tilværelsen hvirvler rundt, ophøjer jeg glædeligt de små lykkestunder fra den seneste tid og dvæler ved dem for en stund. Minder mig om at alting nok skal gå, så længe jeg er så heldig med de mennesker, jeg har nær mig i mit liv.

Denne uge handler mest af alt om at få bundet en sløjfe på de sidste projekter på arbejdet, inden ferien sætter ind på fredag, men jeg har fundet tid til en enkelt morgenmadsaftale ude i byen med en kær veninde, og ellers vil jeg som altid gøre mig umage for at finde små åndehuller i hverdagen sammen med min flok derhjemme. Dem når man heldigvis også langt med!

Håber også jeres uge tegner til at blive god ♥

II En eftermiddagsstund der markerede en tilbagevenden till bloggen. Jeg har virkelig savnet den, så det kribler stadig i fingrene for at få lov at skrive, og jeg glæder mig helt til i sommerferien måske at finde tiden til et par af de mere personlige indlæg II
II Sommer I gården ♥ II
II Og sommerstemning foran spejlet. I en gammel sommerfavorit, der igen er fundet frem fra gemmerne og sikrer lige så stor garderobeglæde, som den har gjort de øvrige år II
II En spisedebut af de sjældent gode. På den nyligt åbnede Lamar ved Det Ny Teater. Alt var godt; selskabet, serveringen, sommeraftenen II
II Tiltrængt afkøling til store og små. Vi var i soppesøen på Langelandslegepladsen, som heldigvis stadig havde åbent, mens alle soppebassinerne på legepladserne i Københavns Kommune, hvor lukkede i weekenden på grund af touren. Elsker i øvrigt at muligheden med sådan et stort fælles soppebassin er der. Her kan du se, hvornår de forskellige soppesøer i Københavns Kommune holder åbent. Og her kan du finde informationen om legepladser med soppebassin i Frederiksberg (Lindevangsparken og Langelands Plads II
II Mit lille, store hjerte. Der også havde savnet ret meget, mens vi var til bryllup med overnatning i weekenden. Aller helst ville hun bare sidde tæt hele søndagen, og jeg tabte helt og aldeles mit hjerte, da hun om eftermiddagen lavede en halskæde med hjerter til mig “fordi hun elskede mig så meget”. Ingen tvivl om hun lige ved, hvad en mor gerne vil høre II

 • Reply
  Mie
  8. juli 2022 at 23:03

  Er vild med, at du fastholder at blogge. Synes stadig blogkonceptet holder, og du gør det så godt! ❣️ Må du få en fantastisk sommer! 🌞

  • Reply
   Line Schjelde
   9. august 2022 at 21:09

   Sikke en dejlig kommentar Mie, omend den rammer lige ned i min dårlige samvittighed over ikke at have opdateret bloggen i over en måned nu. Forhåbentlig tiden igen snart er til det! Håber også sommeren har været god ved dig ❣️

Kommenter