Hverdagsliv

INTERIOR DETAILS

8. november 2014

Noget af det bedste jeg ved er at rydde op, rydde ud og rykke rundt. Det er lidt meditativt i min verden, og indbegrebet af afslapning. Da jeg var yngre og stadig boede hjemme, kunne jeg snildt flytte rundt på mit værelse en gang om måneden, med det resultat at min far til sidste nedlagde protest imod at hænge ting op på væggene, fordi han vidste, at de huller snart ville skulle bores et nyt sted alligevel 😉 Det med huller er stadig lidt besværligt (især når man stadig ikke har lært at bruge en boremaskine), så jeg holder mig idag til at flytte rundt på alt mit nips. Dét er til gengæld også en hyggelig beskæftigelse, skulle jeg hilse at sige 😉
Billederne her viser mine seneste små arrangementer. Er ret glad for de støvede nuancer som lilla, mørkegrøn – og selvfølgelig marmor, haha.
Kan I lide det?
XX
A few detail snapshots. I love to rearrange  our apartment, and right now I’m all about dusty shades like purple and dark green – and marble of course.
 • Reply
  Colombe de la paix
  8. november 2014 at 10:50

  Det ser super fint ud! 🙂

 • Reply
  Ditte Blog
  8. november 2014 at 10:59

  Haha åh hvor jeg kender det! Har også altid flyttet meget rundt, og gør det stadig. Min kæreste er altid nervøs for hvad han kommer hjem til hvis han fx har været på arbejde når jeg har haft fri ;-)Og du må da lige lære at bruge en boremaskine – helt nye muligheder vil åbne sig for dig 😉

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  8. november 2014 at 12:43

  Det er også så rart, når man lige får lavet en opstilling som bare fungerer 🙂 Så fine detaljer

 • Reply
  StyleStories
  9. november 2014 at 11:02

  Hvor er den fine marmorkrukke på første billede fra?

Kommenter