Hverdagsliv

THE BIG COAT GUIDE

14. oktober 2014
Weekday (here) / H&M; (here) / Weekday (here)
FWSS (here) / H&M; (here) / Ganni (here)
Envii (here) / Magasin (here) / Day Birger et Mikkelsen (here)
Designers Remix (here) / Weekday (here) / Ganni (here)
Topshop (here) / Notice (here) / Gat Rimon (here)
Der går ikke lang tid, før det for alvor er tid til, at finde den varme vinterfrakke frem. At finde den perfekte kan være lidt af en opgave, og jeg tror ikke jeg kender til en eneste, som ikke synes det er svært (for ikke at sige næsten umuligt) at finde den helt rigtige. Det kender I sikkert også godt? 
Nu har jeg til gengæld samlet 15 rigtig fine bud, som forhåbentlig kan hjælpe de af jer, som jagter en ny vinterjakke i år.

En ny vinterfrakke kan være en dyr omgang, men jeg vil til hver en tid advokere for, at man lægger de ekstra penge, og så køber den helt rigtige. Med en klassisk frakke af en god kvalitet kan du have den mange år frem – og lad os være ærlige; resten af vinteren er din vinterjakke det mest brugte stykke tøj i din garderobe, så det er altså money well spend 😉
Jeg garderede mig med en lækker (og varm!) dunfrakke fra Inwear sidste år, så jeg er dækket ind. Ville dog ikke have spor imod en lang uldfrakke i et oversized fit eller en af de mere klassiske modeller.
Hvilken frakke skal holde jer varme denne vinter?

XX

Finding the perfect winter coat can be quite a challenge. But there is help at hand. To those of you searching for a new coat this winter, I have found these 15 options, whom all will be really cool for the up coming winter. 

 • Reply
  Camilla - Scent of Fashion
  14. oktober 2014 at 12:24

  Sikke en fin guide du har lavet!! Jeg er vild med nummer 5, tænk at jeg for en gangs skyld skulle falde for en budgetvenlig én 😉

 • Reply
  Ida
  14. oktober 2014 at 16:25

  Jeg har en Fjällreven Parka som jeg købte forrige år. Men manglede en pæn frakke. Så i år har jeg købt en pæn en, så nu har jeg både en praktisk og en pæn at holde mig varm i til vinter 🙂

 • Reply
  Line
  14. oktober 2014 at 19:54

  Hvor er jeg glad for du kan lide den Camilla!

 • Reply
  Line
  14. oktober 2014 at 19:54

  Det er altså også rart både at have en praktisk og en pæn. Den kunst overvejer jeg, at gøre dig efter 😉

 • Reply
  Sara Bøge Josefsen
  14. oktober 2014 at 22:14

  Lækker frakkeguide Line :)Er også lidt lun på nr. fem, men de to ganni-frakker er sandelig også pæne. Heldigvis fandt jeg en ret perfekt frakke i Bruuns Bazar sidste vinter, så jeg behøver slet ikke at gå på frakkejagt i år. Den er en af de bedste investeringer, jeg nogensinde har gjort 🙂

Kommenter