Hverdagsliv

READY FOR WINTER

9. november 2014

Adlink: Rugged Gear Bike Zip Fur støvle 
Jeg har længe manglet et par ordentlige vinterstøvler .. I ved sådan nogle som kan redde en rigtig dansk vinterdag, med sne og kulde. Sidste vinter klarede jeg mig med nød og næppe igennem med et par bikerstøvler og tykke strømper- og kolde tæer på de rigtig stride dage. 
Men livet er altså for kort til at gå og fryse, så da jeg var så heldig at blive tilbudt et par støvler fra Rugged Gear, var jeg ikke sen til at takke ja. Valget faldt på Bike Zip Fur modellen. Den er i læder, med tyk gummisol og uldfoer. De er noget så bløde og rare, og vinteren virker nu ikke helt lige så skrækkelig, ved tanken om at kunne forcere den i selskab med disse.
Jeg kendte ikke til mærket i forvejen, men jeg har kigget lidt nærmere på det, og de laver altså rigtig mange pæne, klassiske støvler – både til herrer, damer og børn. Kendte I til Rugged Gear?
Og lad mig endelig høre hvilke vinterstøvler I har allieret jer med denne vinter?
XX
My new boots from Rugged Gear. Pretty sure they will keep me warm through the winter. 
 • Reply
  Ida
  9. november 2014 at 8:59

  Tillykke med dem 🙂 De ser dejlige varme ud :)Jeg købte mine Timberland sidste år, og de får lige en sæson mere.

 • Reply
  Frøken Lyngsø
  9. november 2014 at 9:05

  Uhh, de er fine! Især lækkert med uldfoer 🙂

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  9. november 2014 at 13:53

  De er også fine og sikker så behagelige med den foer der 🙂

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  9. november 2014 at 15:51

  Jeg har nogle fra sidste år og dem glæder jeg mig til at få frem igen – de er så lækre at have på 🙂

 • Reply
  Lullumut
  9. november 2014 at 16:58

  De er voldsomt fine, tillykke med dem 🙂 Jeg kendte godt mærket i forvejen. Kiggede selv på nogen derfra sidste vinter.Jeg har endnu ikke fundet mine vinterstøvler for i år. Måske skal det være disse..

 • Reply
  Karina
  9. november 2014 at 19:03

  Ihh de ser virkelig lækre ud 😉

 • Reply
  Camilla
  11. november 2014 at 1:40

  Hvor er de altså bare lækre! Og de ser så dejlig varme og behagelige ud 🙂

Kommenter