Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

25. marts 2019

Så sidder vi her igen. Mandag morgen ovenpå en forhåbentlig herlig weekend hos jer alle. Her forløb den helt som efter planen. Med fredagsfamiliehygge derhjemme, en lørdag på sydsjælland for at fejre min morfars fødselsdag og en søndag der fløj afsted. Igår var sådan en dag, hvor jeg kun sad ned, under alle måltiderne, og ellers var oppe og igang eller ude af døren resten af tiden. Således var jeg også helt brugt igår aftes, og jeg faldt i søvn ved siden af Nola, da jeg puttede hende. Så meget for den søndagshygge med Mads, ahem. Nåh men til gengæld er der lidt mere overskud på kontoen i dag. Nola er puttet til sin formiddagslur, lejligheden er nogenlunde ryddelig, og jeg har planer om at sidde ned med computeren, så længe som jeg kan snige mig til det. Udover at have glædet mig til et roligt mandagsprogram, glæder jeg mig også stort til i aften. Der har jeg nemlig sat tre veninder i stævne på Madklubbens seneste skud på stammen, den italienske Mamma’s. Åh det skal blive godt at starte ugen med vin i glasset og tøsesludder på menuen. Første punkt på denne mandagsmenu er dog et rart kig tilbage på nogle af sidste uges fine stunder.

II Sidste mandag forlangede Nola os op allerede før klokken 6. Og istedet for at gå og mukke over den lidt tidlige morgenvækning, besluttede vi os at starte dagen med overskud. Vi lunede et par boller fra fryseren og lavede søndagsmorgenbord på en mandag. Den start smittede af på humøret resten af dagen II

II Jeg er helt nyforelsket i vores alrum efter de små ændringer, vi har lavet den seneste tid. Rispapirslamperne over spisebordet og udbygningen af billedvæggen. Opdateringer, jeg slet ikke havde tænkt over, at vi manglede, men som alligevel har gjort en verden til forskel og efterladt os med et rum, der pludselig hænger meget bedre sammen II 

II Fine forårsvenner ude på tur. Den simple lykke ♥ II

II Svært tilfreds var jeg også over den her eftermiddagslevering der kom fra Frisko Is fredag lige i tide til weekenden. Så er det altså for alvor forår, når fryseren er fyldt op med is. Mmm II

II For et kageøre som mig er det svært ikke at knipse løs med kameraet, når eftermiddagshyggen søndag byder på pæne bagte fristelser fra Hart Bageri. De tager altså wienerbrødet til næste niveau, og selvom jeg bare skulle have været derfra med et par morgenboller, er det ganske sikkert at jeg altid ryger i fælden og går derfra med favnen fuld af kager. Guilty as charged II

 • Reply
  Sofie
  25. marts 2019 at 12:33

  Hvor er dine fine plakater fra? Jeg tænker mere specifikt på dem med blå og orange motiver? de er virkelig flotte!

  • Reply
   merimeri
   26. marts 2019 at 20:23

   Den blå er fra Hein Studio og den orange fra Stilleben 🙂

Kommenter