I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: MAJ SHOPPING

4. juni 2022
II 1 H&M BLAZER II 2 GANNI KJOLE II 3 SKALL STUDIO BLUSE II 4 SKALL STUDIO BUKSER II 5 BRUUNS BAZAAR ´´´´´´´´´´KJOLE II 6 BIANCO MULES II 7 MAGASIN X TRINE KJÆR KJOLE II 8 SKALL STUDIO TOP II

Så har jeg garderoberegnskabet for maj klar til. Og vi har at gøre med lidt af en rekordmåned. Ikke siden januar 2019, har jeg nemlig haft så stort et forbrug, som det har været tilfældet den forgangne måned. Og dengang var det købet af min Marni taske, der trak forbruget gevaldigt i vejret. Denne gang er der ingen dyre tasker, der er kommet til, men derimod lidt til festgarderoben og lidt til basisgarderoben. Førstnævnte endte med at blive en dyrere udskrivning, fordi jeg først købte den lysegule kjole fra Bruuns Bazaar ind til det bryllup, vi skulle til i sidste weekend. Jeg var dog ikke helt afklaret omkring kjolen, så endte også i sidste sekund med at slå til på den blomstrede kjole fra Ganni, som også var den, jeg endte i til brylluppet. Kæmpe kjolevinder i øvrigt, for sjældent har jeg følt mig finere i en kjole, og jeg glæder mig allerede til den skal på igen. Har endnu et bryllup i starten af juli, som jeg måske gemmer den til, hvis ikke det da bliver den lysegule, som jeg stadig summer lidt over.

De fine mules fra Bianco, var også et køb der kom i stand i forbindelse med brylluppet, og selvom jeg lidt principielt er imod den slags enkelt-anlednings køb, synes jeg heldigvis, at jeg er lykkedes med et par sko, der også fint kan bruges til alle mulige andre anledninger, og man går virkelig godt i dem, så de skal nok blive flittigt brug også til andet end fest!

Og så er der håndfulden af basisgarderobekøbene. Et par nye bluser i den klassiske Edie serie fra Skall Studio, som alle, i min optik, burde eje et par stykker af. I samme anledning kom også de lyse bukser fra Skall med hjem, og de er muligvis månedens bedste køb. Så rare og anvendelige. Det samme med den oversized sorte blazer fra H&M. Den bliver også god i basisgarderoben, hvor den skal gøre min brune blazer selskab og sørge for, at der trods alt er lidt rotation imellem de to.

Månedens sidste køb var den totalt udsolgte slå-om-kjole fra designsamarbejdet mellem Magasin og Trine Kjær, som jeg var ualmindeligt heldig, at der lige hang en tilbage af, som jeg var afsted for at lede efter kjole til brylluppet. Den er så fin og finurlig med alle de små broderier, og jeg kommer i øjeblikkelig sommerstemning, når jeg har den på. Sådan et kjoletrumfkort tænker jeg det er godt at have i garderoben.

I alt har mine maj-køb stået mig i 5807kr. Lige en my mere, end hvad jeg har det rigtig godt med at bruge på garderobetilføjelser på blot en måned, men jeg trøster min samvittighed lidt med, at jeg også i maj har solgt lidt ud af garderoben, hvilket gav mig cirka 3500kr at modregne mine nykøb med. Så er der lidt mere balance i regnestykket, trods alt.

Har du gjort dig nogle gode køb til garderoben i maj?

 • Reply
  Louise Herby
  6. juni 2022 at 21:58

  Blomsterkjolen fra Ganni er så fin! Det var også den, jeg satte min stemme på, da du spurgte på Instagram 🙂

  Edie trøjen kan jeg også anbefale. Jeg har endnu kun en enkelt med halv-korte ærmer i sort, men det er også sådan en, der altid vinder 🙂

 • Reply
  Sara
  28. juni 2022 at 17:24

  Hvad hedder modellen på ganni kjolen? 😊 prøver at finde den på ts.

  • Reply
   Line Schjelde
   30. juni 2022 at 15:20

   Hej Sara, modellen heder så vidt jeg kan se bare Babydoll midikjole. Ved ikke hvor stor en hjælp det er til din søgning på TS, men håber det lykkes. Og hvis ikke, så ser jeg lige, at den er sat ned med 40% hos Ganni netop nu.

Kommenter