Skønhed

ANMELDELSE // BALANCE ME SUPER TONING BODY OIL

11. februar 2016

P2060001 P2060003

II BALANCE ME SUPER TONING BODY OIL II

Selvom vinteren i år har været relativt mild, så kan jeg godt mærke på min hud, at den efterhånden er træt af kulde og blæst. Den er tør og klør, og selv fede cremer synes ikke at hjælpe. Derfor har jeg de seneste uger forsøgt mig med en bodyolie istedet. Jeg har fået lov at teste balance me’s SUPER TONING BODY OIL, som billigvoks.dk har sendt mig. Og indtil videre har skiftet fra creme til olie haft en virkelig god effekt på mine tørre arme og ben, som ikke har kløet siden.

Olien består kun af naturlige ingredienser og er således fri for parfume, sulfater, mineralolier, silikone, farvestoffer og parabener. Ved at massere olien ind i huden med cirkelbevægelser skulle den efter sigende også have en opstrammende effekt. Denne har jeg dog ikke mærket det store til, men det er heller ikke kriterie for mig. Vigtigst er det, at olien holder min hud blød og gennemfugtet – og det gør den til fulde. Den er nem at dosere og temmelig drøj i brug, så de 200ml som flasken indeholder, bør kunne holde længe, hvilket gør de 250 kr. som den koster, til en ganske rimelig pris i min optik.

Reklame. Produktet er modtaget til test af billigvoks.dk. Anmeldelsen er udtryk for egen holdning.

    Kommenter