Hverdagsliv

FREDAGSPOST

15. november 2019

Det har været en skør størrelse denne uge, som den startede med et par dage hjemme under dynen på grund af sygdom. Man mister lidt tidsfornemmelse på den måde, og således føler jeg lidt, at vi kun burde være midt i ugen, og altså ikke allerede på tærsklen til weekend. Når det er sagt, bliver det nok aldrig på min vagt, at I kommer til at høre, at jeg ikke glæder mig til weekendens komme. Det gør jeg. Også i denne uge. 

Jeg har tjansen med at hente Nola fra vuggestue i dag, og kalder således weekenden allerede ved en 15tiden. Derefter tror jeg vi vil tage et smut forbi legepladsen, inden vi vender de kolde næser hjemad og gør klar til aftenens gøremål. Jeg er alene hjemme med hende i aften, så burde også være fremsynet og købe lidt snolder med til min aftenhygge. Det er sådan en ting, jeg altid ender med at fortryde, når jeg er alene hjemme med Nola en weekendaften. At jeg ikke har sørget for selvforkælelse i spiseform. Så hermed en mental note til mig selv om at huske det i aften. Jeg har drømt om en træstamme, siden søde Annesofie, der netop er gået på barsel, delte hendes misundelsesværdige eftermiddags-træstamme-setup igår. 

I morgen starter jeg dagen med en tur i fitness (min eneste ugentlige træning som det er lige for tiden), og derefter hjem til god morgenmad i familiens skød. Resten af dagen skal gå med at hygge ekstra meget om Nola, som vi fra lørdag eftermiddag og indtil søndag middag skal undvære, da hun skal passes af farmor og farfar, mens vi er til mins fars fødselsdag. Aller helst ville jeg have haft hende med, men fødselsdagsfesten skal holdes ude i byen, når hun alligevel vil skulle puttes, bedst som vi nærmest har sat os til bords, synes jeg ikke, det gav mening at tage hende med. Det ville ikke blive for hendes skyld, og dermed nok heller ikke for vores. Så hun hygger hjemme på Vesterbro istedet, og er uden tvivl mere i centrum, end hun ville have været det til festen. 

Søndag har vi ingen planer udover at komme til hægterne ovenpå fødselsdagen og slappe af, inden hverdagen igen kalder. Med snasket comfort food fra Jagger, som velgørende balsam for sjælen ovenpå en nat med garanteret begrænset søvn. Det er seriøst halvdelen af min glæde over at skulle til fest; den tømmermændsmad man har gjort sig fortjent til dagen efter, haha. Please sig, jeg ikke er den eneste, der hr det sådan? #madøret. Og nåh ja, så skal jeg også have pakket og gjort klar til min stand på Lidkøb, som jeg skal ud og sætte op i næste uge. Er vildt spændt på, om det kommer til at give lidt på kistebunden, og jeg glæder mig til at komme ud og se det an. 

Det var mine weekendplaner. Hvad med jeres?

Som altid, en håndfuld gode ting og sager til programmet.

  • Det er blevet julemarkedstid, og i weekenden er det bl.a. det populære julemarked i Haveselskabets store bygning i Frederiksberg Have, der løber af stablen. Du kan finde mere info her
  • Skal det være mere i børnehøjde, kan du også overveje at starte weekenden med en eftermiddagstur i ZOO, hvor julemanden og hans kone i dag klokken 16 tænder alle julelysene i parken. 
  • Julen starter åbenbart for alvor i denne weekend, hvor det også blevet tid til at Jul i Tivoli slår dørene op. Ingen jul uden, så oplagt at komme i weekendstemning med glögg og æbleskiver og i omgivelserne af et juleeventyr. 
  • I morgen starter &Tradition lagersalg på Vimmelskaftet 43 kl 10. 
  • Søndag er det Den Store Biografdag, hvor du kan komme i biografen for en flad 50’er. Du kan finde billetter hos Kino.dk. Fx kunne du overveje at se den danske premierefilm Onkel, som anmelderen hos Berlingske har stor ros tilovers for, og således har givet 5 stjerner. 

    Kommenter