Hverdagsliv

BLURRED LINES

10. november 2014

Selected Femme Leather Jacket / Monki dress (old/similar here) / Asos slip-ons
I var mange der råbte på læderjakke-i-aktion-billeder, og det skal I da få. Er den ikke bare sej? Nuvel, der går ikke lang tid, før jeg må pakke den væk til fordel for varmere overtøj, men indtil da så skal den dælme bruges flittigt. Skoene har jeg vist heller aldrig fået præsenteret ordentlig på bloggen, til trods for at jeg nu har haft dem i noget tid. Er jo mest af alt en støvlepige, så skulle lige vænne mig til dem i starten, hvorfor de heller ikke er blevet brugt så ofte. Men det skal der laves om på nu, og i kombination med et helt sort oufit er de altså ikke helt tossede.
XX
Some of you asked for more pictures of my new leather jacket, so here goes. Isn’t cool? I really like the raw details, and will definitely use it as often as I can, before the cold weather forces me to wear my warm winter jacket.
 • Reply
  StyleStories
  10. november 2014 at 9:19

  JO, den er superlækker og rigtig cool til dig! 🙂

 • Reply
  Liselotte / Everyday Couture
  10. november 2014 at 11:09

  Hvor er den lækker – og ja det er så trist læderjakken snart skal skiftes ud til noget varmere :(/ Liselotte

 • Reply
  Ida
  10. november 2014 at 17:44

  Hvor du rocker det look søde Line 🙂 Og ja kulden kommer snigende så hurtigt 🙁

 • Reply
  Colombe de la paix
  10. november 2014 at 20:46

  Den er virkelig lækker! 🙂 Du ser godt ud!

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  11. november 2014 at 12:56

  Jakken er virkelig også vildt lækker 😀

Kommenter