Hverdagsliv

FREDAGSPOST

22. februar 2019

Godmorgen venner, glædelig fredag ♥

Den sidste februar-weekend i denne omgang venter lige rundt om hjørnet, og jeg håber, at de sidste dages gråvejr kan pakkes sammen for en stund og vi istedet kan nyde godt at solens lunende stråler. Og et lys som på billedet her. Uanset ens sindstilstand; om man vågner op med overskud eller med tømmermændstungt hoved, gør det nemlig godt ved humøret, når dagen byder på sol. Jeg ved godt, at vi ikke rigtig kan beklage os over vejret med de forårstakter, februar allerede har budt på, men man har jo lov at håbe.

Vi går en ualmindeligt rar weekend i møde. Fyldt til randen med fødselsdagsplaner. Mads fylder år på søndag, så i morgen kommer hele hans familie til fødselsdagsbrunch. Om eftermiddagen drøner vi mod Sydsjælland, hvor det om aftenen gælder fødselsdagsfejring af min kusine og fætter. Derefter retur til København, så vi kan vågne op i egne senge og være klar til at skyde hans fødselsdag igang hjemme på Vesterbro. Det ville Mads helst, og det kan jeg godt forstå. Vi gentager lørdagens morgenbord, og så ønsker Mads sig en lang gåtur i zoo, hvis vejret er til det. Indtil videre ser søndagsvejret ud til at byde på sol og otte grader, og jeg håber så inderligt, at det holder, så det fødselsdagsønske kan indfries. Derefter tror jeg, at vi finder et sted at spise frokosten ude i byen. Måske på Hooked der for nylig er åbnet på Vesterbro, og som Mads så gerne vil prøve. Og mon så ikke der også bliver plads til et stykke fødselsdagskage at søde eftermiddagen med.

Inden fødselsdags-bonanzaet for alvor igang har vi lige en fredag foran os først. Og jeg er vitterligt vågnet op som et nyt menneske, eftersom jeg for første gang i syv (ja, der blev sagt syv) måneder har sovet fem sammenhængende timer i nat. Min begejstring vil ingen ende tage, og da Nola vågnede første gang klokken 3 i nat, glædede jeg mig helt til at Mads skulle vågne her til morgen, og jeg kunne fortælle ham hvor optur en nat, det har været. Det uventede fredagsoverskud jeg dermed er stået op med skal kanaliseres over i en tur i fitness her til formiddag, og så skal der bages boller og laves granola til brunchen i morgen. I aften der slapper vi af og lader op til weekendens fødselsdagsprogram. Med fredagsrisotto, kølig hvidvin og X-Factor. Jo, jeg kan allerede mærke, at denne weekend og jeg nok skal komme ganske fint ud af det sammen.

Hvad mon jeres weekend byder på? Måske der er plads at plukke lidt weekend-ideer fra min liste nedenfor?

  • Du kan fx tage til loppemarked i Absalon i morgen mellem 10-15
  • Sørge for en middagslur søndag, så du kan holde dig vågen til det store Oscar show, der bliver sendt natten til mandag. Flere af de københavnske biografer ruller den røde løber ud og byder op til show i biografsalen. IBYEN har samlet overblikket her.
  • Tage til endagsfestivallen Uhørt præsenterer der lørdag afholdes på RUST klokken 19:30. Hele fem koncerter vil man få fornøjelsen af i løbet af aftenen for sølle 120kr.
  • Læse Zetlands interessante og foruroligende artikel, der skitserer, hvordan vores liv vil se ud i en fem gradere varmere fremtid
  • Spise hippe poké bowls hos MyPoké der netop har udvidet til Nørrebro. Tipster har lige nu en kampagne, hvor du kan få to store poké bowls samt drikkevarer til under halv pris. Så er den nemme weekendmad sikret! 

    Kommenter