Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

25. februar 2019

Ovenpå et hektisk weekendprogram har jeg virkelig glædet mig til en sløv mandag morgen uden andet på programmet end blogtid og tøjvask. Sådan har jeg det ofte. Elsker at have en masse planer og sjove ting at tage mig til, men nyder virkelig også at komme på den anden side af det og bare have tid til navlepilleri og nussen rundt herhjemme. Jeg har brug for begge poler, og helst skal de være balanceret, så der ikke er en overvægt af nogle af de to. Weekenderne her slut februar/start marts er generelt lidt fyldte, fordi det er store fødselsdagsmåned i min familie. Min kusine, fætter, lillebror og Mads har alle fødselsdag inden for fire dage, og det sætter sit præg på mængden af fødselsdagstamtam. Således har vi også fødselsdagsplaner de næste to weekender, og for at værne lidt om førnævnte balance har jeg istedet udset mig nogle hverdage uden alt for mange planer. Så er der plads at trække vejret. 

I eftermiddag har vi endnu engang babysvømning på programmet og derefter skal vi en tur i Silvan og have købt noget så sexet som fodlister, som min far kommer ind og sætter op i morgen. Sammen med de nye lamper over spisebordet, woohoo. Ej hvor jeg glæder mig til at få dem op. Og til fredag, hvor vores nye køkkenbordplade meget gerne skulle blive lavet. Der er gode boligprojekter på programmet for tiden, siger jeg jer.

Nåh men lad os lige holde os til mandagen til en start, og verdens hyggeliste tradition om et kærligt tilbageblik på nogle af sidste uges rarheder.

II I toppen af rarhedsskalaen finder man fx kageslabberads med kær veninde på Hart en tirsdag eftermiddag med søde babyer på skødet II 

II Jeg har langt om længe fået taget sådan rigtig hul på træningen. Et par morgenture i fitness og en enkelt løbetur er gerne hvad det bliver til i løbet af en uge, og jeg er så tilfreds med den frekvens. Og over at jeg allerede nu begynder at mærke kroppen genvinde lidt af den styrke, den havde præ graviditet, fødsel og krævende mor-liv til en nyfødt. Derudover elsker jeg også, at morgenturene i fitness den seneste uge har forkælet med prægtigt morgenlys. Det er næsten den bedste motivation for at komme ud af døren. At få lov at trille afsted med en sovende Nola i barnevognen og dét her lys i øjnene II 

II Selvom Nola har været billigt til salg en del gange den forgangne uge, så er hun dælme også en sjov fidus. Over det hele i løbet af nul komma fem, og man skal stå tidligt op for at følge med hendes tempo og nysgerrighed på verden. Lige for tiden går det en del ud over køkkenskufferne … som i øvrigt godt kunne trænge til en #mariekondo oprydning, ahem! II

II Fødselsdagsmorgenbordet for Mads i går. Av hvor var det lækkert. Og helt ferieagtigt at spise det i sofaen istedet for ved spisebordet. Nogle gange kan sådan nogle bitte små indgreb i hvad vi plejer gøre en verden til forskel II

II Så meget kærlighed i ét billede, at jeg næsten ikke kan rumme det. Selvom Nola helt klart er mest syg efter mig, så elsker hun at fjolle rundt med sin far. Og jeg elsker at være vidne til dét bånd, de to har sammen II

II Min søndagsdate med helt ok søndagsmenu. Selvom vi af gode grunde ikke kommer ud at spise så ofte, som vi gjorde engang, så synes jeg faktisk at vi alligevel er ret gode til at genskabe date nights derhjemme istedet. Og nok er middagen ikke helt så uforstyrret som præ baby, men til gengæld kan det altså også noget at have sin baby møffende rundt om fødderne på en, mens weekenden går på hæld med sushi og hvedeøl II

 • Reply
  Julie Koch
  25. februar 2019 at 11:54

  Sikke en dejlig uge!
  Jeg mangler sådan inspiration til hverdagsmad, og opskrifter, og synes altid i spiser så lækkert! Er det noget du måske vil dele?

  • Reply
   merimeri
   28. februar 2019 at 18:25

   Åh jeg er desværre nok ikke den rette at hente inspiration hos der, da vi er gået over til måltidskasser, så de seneste måneder har vi snydt os til nem hverdagsmad på den måde. Vi får leveret til 3 hverdage, og de resterende dage passer det enten med, at vi ikke spiser sammen, eller det er over weekenden, hvor vi gerne vil gøre lidt ekstra ud af menuen.

Kommenter