Hverdagsliv On my mind

ON MY MIND #10

10. oktober 2019

 

Billede via Unsplash

  • På min cykeltur ind mod kontoret i morges, cyklede jeg udenom en børnehaveklasse på tur, og det slog mig, at Nola, om hvad der føles som et blink med øjnene, kommer til at være en af dem. Og lige et kort øjeblik mistede jeg helt pusten. Jeg glæder mig så meget til alle de oplevelser og stunder, der kommer med hende som hun bliver større og kan mere, men samtidig ville jeg jo også ønske, at hun for evigt ville være min lille mus, der putter i armhulen om natten, og knuger sig ind til mig, når jeg kommer hjem fra arbejde. 
  • Glæder jeg mig så meget til vores efterårsferie om to uger, at jeg nærmest ikke kan være i mig selv over det. Også selvom vi stadig ikke har besluttet, hvad ferien skal bestå af. Trænger bare til uforstyrret tid sammen som familie og til et afbræk fra hverdagsrutinerne.
  • Sidder jeg i skrivende stund og krummer tæer, og ryster på hovedet (ligesom det halve af Danmark lader til at have gjort) over Anders i Gift ved Første Blik. Jeg er først rigtig kommet i gang med programmet nu, men er lige så underholdt af det, som tidligere år. Mangler stadig to afsnit, så ingen spoilers fra jer, der har set det til ende allerede.
  • Kan jeg ikke få tanken om indretning med de her mega sættekasser ud af hovedet. Sådan nogen gad jeg godt få bygget.
  • Den nye metro cityring er jo GENIAL. Og jeg der troede, at jeg ikke rigtig ville bruge den. Fast forward til i dag, hvor jeg var på min fjerde tur på den nye linje. Elsker hvordan jeg kan nå fra Trianglen til Enghave Plads på bare 10 minutter. 
  • Er jeg den eneste, der har haft en ustyrlig lyst til træstammer siden weekendens sæsonpremiere på Den Store Bagedyst?
  • Hyldeknægtene til vores nye køkkenhylder ligger og venter på mig i pakkeshoppen, og jeg kan næsten ikke vente til de forhåbentlig kommer op og hænge i weekenden, så jeg kan komme videre med min iver for at dimse rundt i køkkenet #forandringskrillerenslårtiligen
  • Gad jeg godt flytte ind i de her kashmirbukser de næste par måneder. 

    Kommenter