Hverdagsliv

APRIL

7. maj 2014
Jeg finder det altid lidt hyggeligt og inspirerende når ændre bloggere viser outfit for den seneste måned, så det håber jeg også I synes.
Som I kan se har mine outfits i april båret præg af 3 overordnende temaer: glæden ved skjorter, glæden ved lyserød og glæden ved Bobby. Jeg har faktisk været virkelig glad ved min garderobe i april, og erinder ikke at have haft tøjkriser på noget tidspunkt. Tror den glæde til en høj grad kan tilskrives Bobby, som opgraderer nærmest alt i min garderobe. Det forstærker også min opfattelse af, at det netop er accesories der skal bære et outfit hjem. Accessories har jeg faktisk altid lidt forsømt fordi det ofte er nemmere (og billigere) at købe tøj, men med den (efterhånden) perfekte basisgarderobe i hus, så er det oplagt at sætte fokus på accesories istedet. Jeg mangler stadig et par lækre ballerinaer og en sort mindre hverdagstaske, og disse skal klart være mål for kommende investeringer!
Har I en favorit blandt disse outfit?
 • Reply
  Colombe de la paix
  7. maj 2014 at 19:10

  Nr. 2 er min favorit 🙂
  Læderjakke., nederdel, støvler og en lækker taske er en sikker vinder.

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  7. maj 2014 at 19:11

  2 og 6 🙂

 • Reply
  Ida
  7. maj 2014 at 22:37

  Line!!! Hvor er nederdel fra billede nr 3 fra? – den er jo noget så fin!! 🙂

 • Reply
  Stine Dahl
  8. maj 2014 at 8:33

  Elsker det sidste outfit med skjorte og grå bukser! Desværre er min krop ikke lige så vild med skjorter 🙁 Min talje passer godt med de fleste, men ulempen ved en DD-skål er altså at skjorter er no-go! 🙂

 • Reply
  Anita
  8. maj 2014 at 23:17

  Jeg er helt vild med #2, hvilket minder mig om at en læderjakke skal på min to-buy liste… Er dog lidt i tvivl om selve stilen, da jeg ikke vil have den for 'rocket'

 • Reply
  Line S.
  9. maj 2014 at 14:43

  Den er fra asos 😉 Jeg kan desværre ikke finde link til præcis den samme, men denne er nærmest magen til – og lige så billig. http://bit.ly/1fU2mf0

 • Reply
  Line S.
  9. maj 2014 at 14:43

  Dét har du helt ret i. En outfitkombination man aldrig går galt med.

 • Reply
  Line S.
  9. maj 2014 at 14:44

  De to er også blandt mine favoritter!

 • Reply
  Line S.
  9. maj 2014 at 14:44

  Årh nej, det kan jeg godt se. Der er en b-skål lidt mere medgørlig 😉

 • Reply
  Line S.
  9. maj 2014 at 14:46

  En læderjakke er også en klassisk og super anvendelig investering. Og jeg synes der er masser på markedet som ikke bliver for rockede, hvis man ikke er til den stil!

 • Reply
  Gittemary
  11. maj 2014 at 12:52

  Super smukke looks!

  Knus http://www.gittemary.com/

 • Reply
  Line S.
  12. maj 2014 at 13:46

  Tak Gittemary <3

Kommenter