Hverdagsliv

HAPPY FRIDAY

2. maj 2014
Weekday parka / Monki dress / Topshop pants / Yvonne Koné heels 

Godmorgen derude. Weekend lige rundt om hjørnet. Hvad har I af planer?
Jeg skal bruge dagen på at læse, men har heldigvis sjove planer i aften, hvor jeg skal til stor fødselsdagsfest. I morgen er det igen læsningen der skal passes, og søndag skal jeg som sagt på loppemarked. Når jeg rammer søndag aften, undrer jeg mig altid over hvor hurtigt sådan en weekend kan gå, men det må jo være fordi man har det godt og har gode ting at tage sig til?!
Billederne her er fra igår hvor jeg luftede min nye kjole fra Monki, som jeg var heldig at finde til Finderskeepers. Helt ny og til 50 kr. Jeg har sendt lange blikke efter den ovre hos Trine MANGE GANGE, men med beskeden om at det var en gammel model (altså kjolen, ikke Trine), så havde jeg lidt skudt den ud af hovedet igen. Men så hang den alligevel lige pludselig der foran mig, og jeg følte jeg havde gjort verdens bedste kup, da jeg hurtigt fik arrangeret en handel.
 • Reply
  Julie / It's My Passions
  2. maj 2014 at 8:49

  Lækker kjole og så fint outfit 🙂

 • Reply
  Kathrine Johansen
  2. maj 2014 at 10:03

  SUper fin kjole. Jeg skal bruge min weekend på at feste og hygge med familien! 🙂

  Du må meget gerne kigge forbi min blog, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  2. maj 2014 at 10:54

  Hurra for perfektion; All black og lækkert miks af længder og materialer! 😀
  Og hvor lyder det skønt at du kan tillade dig at blande læsning med sjov og ballade! Jeg går et par travle dage i møde på uni- de der dage i høje hæle, med drinks og tømmermænd, men på trods har jeg en maaaase læsning der venter på mig søndag! Den bliver hård!

 • Reply
  Colombe de la paix
  2. maj 2014 at 12:24

  Super fedt outfit!
  Det lyder som en dejlig weekend. Min står på afslapning, lidt rengøring, et par løbeture og evt. lidt venindehygge. Ganske udmærket 🙂

 • Reply
  Ida
  2. maj 2014 at 17:00

  F… hvor ser du bare godt ud Line 🙂
  Og ja weekenden kan bare gå hurtigt til tider, men ja det kan vel kun betyde at man har hygget sig 🙂

 • Reply
  Line
  2. maj 2014 at 17:18

  Tak søde Julie. Tror også nok kjolen skal ende med at blive lidt af en garderobefavorit!

 • Reply
  Line
  2. maj 2014 at 17:18

  Dét lyder som en dejlig weekend Kathrine!

 • Reply
  Line
  2. maj 2014 at 17:19

  Årh dét lyder travlt. Til gengæld mega sejt med dine aktiviteter på uni, det lyder da super spændende – og som noget der rent faktisk er tømmermændene værd 😉

 • Reply
  Line
  2. maj 2014 at 17:20

  Dét lyder også som en skøn weekend søde Camilla, det er rart med en weekend fyldt med hyggelige ting.

 • Reply
  Line
  2. maj 2014 at 17:22

  Hvor er du sød Ida, mange tak!
  Hav en rigtig dejlig weekend, håber det skrider fremad med opgaven.

 • Reply
  Gittemary
  2. maj 2014 at 19:16

  Er vild med de sandaler!

  Knus http://www.gittemary.com/

 • Reply
  Karina
  2. maj 2014 at 22:38

  Du må have en rigtig dejlig weekend søde 🙂

 • Reply
  Ganske Enkelt
  4. maj 2014 at 0:21

  Du ser altså forrygende ud – den kjole er perfekt til dig og virkelig godt stylet 🙂

 • Reply
  sortegrisen
  5. maj 2014 at 12:20

  Elsker dette outfit – du ser knald godt ud!! 😀

  Pernille

Kommenter