Det har jeg på

ONSDAGSPLANER MED BOBLER OG BABYFRI

19. juni 2019II ARKET T-SHIRT II A.P.C. FLØJLSNEDERDEL II SHOE THE BEAR SANDALER (LIGNENDE HER) II FØTEX FLETTASKE II ACE & TATE SOLBRILLER II

Pyha, er I også ved at smelte helt væk her i sommervarmen? Jeg skal ikke beklage mig, nu jeg for en gangs skyld ikke er en af de mange, der sidder og sveder i varmen på et indelukket kontor. Pt sidder jeg på en bænk i gården og nyder en stille onsdagsstund, mens Nola sover lur og jeg har rykket blogkontoret ud i solen. Dét kan noget!

Vi bruger stadig morgener i vuggestuen og har for første gang i dag været med til morgensamling på stuen. Kæmpe hit, og jeg elsker at få lov at være en flue på væggen til den hverdag, der lige om lidt bliver Nolas. Hun kommer ikke til, at skulle være der uden mig før engang i næste uge, og jeg synes, det er så rart, at vi har god tid til at køre stille og roligt ind. Både for mig og hende. 

I eftermiddag skal jeg til et event inde i byen. Det sker efterhånden næsten aldrig, at jeg takker ja til events, men i dag byder smuuk skin på onsdagsbobler og skønhedssnak på en af byens fineste adresser. Og fordi tidspunktet godt kan forenes med Mads’ arbejde, så jeg kan aflevere Nola hos ham, har jeg altså sat mig selv op til en babyfri eftermiddag i godt selskab. Hurra! Tænk sig en hel almindelig onsdag der byder på både barselssol, bobler og babyfri. 

 

 

    Kommenter