Et godt tip

TIP OM FINESTE FØDSELSDAGSINVITATIONER

18. juni 2019


Nola bliver 11 måneder i dag, og således er der ikke længe, til vi kan fejre hendes første fødselsdag – og vores første år som forældre. Shit en rejse, det har været. Alle klicheer om livet som forældre giver så meget mening. Det er den vildeste rutchebanetur på godt og på ondt, og selvom der er flygtige øjeblikke, hvor jeg godt kan savne livet, hvor jeg ikke var mor, så ville jeg ikke bytte det for noget, for størst af alt er kærligheden – og aldrig har den føltes mere nærværende end efter Nola er blevet en del af vores liv.

Vi har planer om at gøre et stort nummer ud af Nolas fødselsdag, fordi det seneste års benhårde arbejde i den grad fortjener at blive fejret. Så det gør vi, og vi er lige nu i fuld gang med forberedelserne. Skal nok fortælle mere om, hvordan vi griber fejringen an, når vi nærmer os, men i dag vil jeg starte med at tippe jer om de fineste fødselsdagsinvitationer, vi har fået lavet.

De er lavet efter DENNE SKABELON hos Etsy, som sælgeren var så god at lave i en dansk version, efter jeg havde sendt hende den tekst, der skulle stå. Hun var så sød og hurtig at kommunikere med til trods for at skabelonen bare koster sølle 68kr. Efterfølgende modtaget man en pdf fil, som jeg så sendte videre til Vester Kopi, hvor vi har fået printet dem i A5 på  kraftigt papir. De naturfarvede kuverter er fra Panduro og hjerteklistermærkerne fra Bog & Ide.

I disse digitale tider synes jeg, der er noget særligt fint over at sende fysiske invitationer ud, så tip hermed videregivet.

 • Reply
  AK
  19. juni 2019 at 20:02

  Hvor de blevet fine!

  • Reply
   AK
   20. juni 2019 at 19:56

   Overvejer virkelig at gøre dig kunsten efter! Hvor meget beløber invitationer + kuverter sig ca op i?

   • Reply
    merimeri
    3. juli 2019 at 20:38

    Vi har brugt knap 750kr på invitationer og kuverter.

Kommenter