Det har jeg på

OOTD: GINGHAM TERN OG RØDT BLIKFANG

16. juli 2017

p7110010-kopip7110063-kopip7110054-kopip7110019REKLAMELINKS: II CASHMERE STRIK H&M (lignende her) II NEDEREDEL ZARA (lignende her) II SANDALER &OTHER STORIES (lignende her II II TASKE H&M II

Regnen siler ned udenfor, men ovenpå en helt perfekt sommerdag igår, gør det mig faktisk ikke så meget. Istedet har jeg nydt at kunne blive liggende under dynen, inden jeg i formiddags tog til hot yoga, hvilket altså er noget nær den bedste måde at starte dagen på, og en ting, som jeg virkelig er glad for, at jeg endelig er kommet igang med igen. Derudover bruger jeg bare dagen på at tulle lidt rundt og gøre et (halvhjertet) forsøg på at gøre lidt rent herhjemme for at blive klar til en ny uge, som afgjort bliver en af de bedre. I morgen aften skal jeg mandagshygge med min veninde Charlotte, og vi skal videre med planlægningen af pynten til hendes bryllup næste sommer <3 Onsdag eftermiddag sætter vi langt om længe kurs mod Bornholm, hvor resten af ugen skal bruges. Og jeg glæder mig til at bruge resten af ugen på at sove længe, spise god mad – og mindst én is hver dag, genopdage Bornholm og ellers bare få slappet af. 

Outfittet her er fra forleden aften, hvor jeg udnyttede vores aftengåtur til også lige at få skudt et par billeder (ok, nok nærmere 100, haha) af mit tøj. En af mine elskede cashmere strik fra H&M brugt sammen med en gingham ternet nederdel, mine røde frynsesandaler, som jeg stadig bliver lige glad over, hver gang jeg tager på, og så skuldertasken fra H&M. 

    Kommenter