Det har jeg på Rejser & rejseguides

LIVE UPDATE FRA FORT LAUDERDALE

22. april 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fine I, hermed et afbræk i de planlagte indlæg og istedet en live-udgave af slagsen. Direkte fra Fort Lauderdale. Klokken er 6.47 og solen er så små på vej til at stå op. Hver morgen står jeg op til denne udsigt, og det er altså godt for ens mentale velbefindende, skulle jeg hilse at sige. Tidsforskellen driller mig stadig lidt, så jeg vågner troligt hver nat 2.30 og skal så lige vende og dreje mig en del gange, før det lykkes mig at falde i søvn og sove til 5.30. Man skulle jo nødigt sove længe, selv på ferien 😉 I mandags, som var vores første hele dag her, blev dagen brugt på at dase på stranden. Vi har ca. 30 grader og vandet er lunt og azurblåt. Lige som det skal være. Igår var der til gengæld regn det meste af dagen, så kursen blev sat mod det lokale outlet mall, Saw Grass Mills. Kæmpe stort, super amerikansk, men med god mulighed for at gøre sig nogle seriøse kup. And so I did. Allerede på feriens første shoppedag lykkedes det mig at strege løbesko, Ralph skjorter og træningstop fra listen. Med hjem røg også et par sorte Levi’s i et lidt løsere fit. Til 280 kr. virkede det åndssvagt at lade være, nu mine sorte jeans kører på sidste vers.

Nu vil jeg bevæge mig ud af dynerne og håbe på, at vejret er med os i dag. Ellers ligger Floridas største mall, Aventura Mall, kun en halv times kørsel herfra 😉 Alt køres åbenbart ind med malls herovre og som en vaskeægte mall-pige, med flere ugentlige besøg på Fisketorvet for at træne, sende pakker eller liiiige skulle i H&M, så er det jo næsten som at være på hjemmebane herovre.

Håber I har en dejlig onsdag!

Edit. Nåh ja for pokker. Måske I har set at der er sket lidt nyt med layoutet? Jeg er nemlig igang med at flytte over hos bloggersdelight. Looklab har været en fin start, men jeg savner  at have mere frihed i forhold til at styre layout og visuelt udtryk og det er der heldigvis råd for hos bloggersdelight. Der går nok lige nogle dage indtil layoutet er helt på plads, men forhåbentlig I kan se imellem fingrene på det indtil da. Glæder mig til at vise jer det færdige resultat!

  • Reply
    Katrine Guldbæk
    22. april 2015 at 19:33

    Åh, hvor er jeg bare misundelig på din tur. Nyd det! 🙂

Kommenter