Rejser & rejseguides

FIVE DAYS IN // FORT LAUDERDALE UPDATE

24. april 2015

Processed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with t1 presetWeekenden er forude. Er I klar? Dagene herovre flyder lidt ud hinanden, som de nu gør, når man er på ferie. Men i dag er det fredag. Svigermors fødselsdag, hvilket er hele formålet med rejsen. Hendes 50 år skal fejres på behørig vis i Fort Lauderdale, og vi har bestilt real american pancakes og en hel dag med solskin. Andet behøver vi ikke. Og nåh jo, så store bøffer i aften. Det hører sig også en fødselsdag i Florida til.

Billederne her er fra de seneste dage, og som I kan se, lever jeg mig på bedste vis ind i den amerikanske tradition med Ralph, Levi’s og Ray Ban køb, frokost på den hyggeligste diner i Palm Beach og evig begejstring over kombinationen af palmer og blå himmel. Et af de seneste dages højdepunkter var også den Oreo cheesecake jeg havde fornøjelsen af på The Cheesecake Factory. Bedste.kage.nogensinde. Og det siger ikke så lidt for et kageøre som mig. Den må og skal jeg smage igen, inden jeg tager herfra.

I morgen går turen mod Key West, hvor vi skal være frem til mandag, hvor kursen sættes mod Miami. Indtil da … Glædelig weekend, venner!

  • Reply
    Camilla // Colombe de la paix
    24. april 2015 at 16:16

    Det lyder virkelig lækkert det hele – mega meget misundelse herfra! Heldigvis går jeg en aktiv og god weekend i møde 🙂 Fortsat god ferie!

Kommenter