Et godt tip

THE PERFECT GIFT // HANDCRAFTED JEWELRY

26. april 2015

handcraftet-jewelryMin ældste kusine, som også er mit gudbarn, bliver konfirmeret i dag og det gør lidt ondt i mit hjerte, at jeg ikke kan være med til at fejre hende, selvom jeg ved hun nok skal få den bedste dag. Jeg har et rigtig nært forhold til hende, og derfor var det også vigtigt for mig, at give en gave der betyder noget. Og hvor den slags gaver ofte kan være svære at finde på, så var det ikke tilfældet denne gang. Hun skulle have en håndlavet halskæde fra Handcrafted.

Dygtige Anders, som står bag Handcrafted, laver simpelthen de fineste smykker og det føltes helt rigtigt, at lade ham stå for gaven til min kusine. Med kyndig sparring fra ham, valgte jeg en sølvkæde med to vedhæng; et blankt hjerte og en cirkel med min kusines navn, Emilie Louise, i. Og resultatet er blevet lige som jeg havde håbet på og min kusine blev ovenud lykkelig. Jeg tog nemlig ned til hende lige inden Miami, for at give hende gaven personligt. Og nok stod der Jane Kønig på hendes ønskeseddel, men jeg er ikke i tvivl om, at hun er endnu gladere for denne unikke kæde, som er lavet med kærlighed til netop hende! 

Handcrafted laver alt lige fra ringe til armbånd og halskæder og du kan komme med lige så mange kreative ideer til designet som du lyster – Anders er mand for at klare dem. Hermed de varmeste anbefalinger herfra.

Indlægget er ikke sponsoreret

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

Kommenter