Rejser & rejseguides

LET’S GO GLAMPING

14. september 2017

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF CAMPZ.DK 

glamping-inspirationBilleder er fundet via Pinterest

Jeg elsker, elsker, elsker, at glamping (= glamorous camping) konceptet er begyndt at vinde frem, og at det dermed har åbnet en dør til at gøre campinglivet lidt mere glamourøst, og derfor også appetitligt for en noget større målgruppe. Jeg har vist fortalt det før, men jeg kommer ud af en sand campistfamilie, og alle mine sommerferier i min barndom er blevet brugt på at køre Europa rundt med mine forældres campingvogn spændt bag på bilen. Som jeg blev ældre, og stoppede med at tage med mine forældre på ferie, er campingferierne blevet skiftet ud med fly og hotel. Men jeg sender stadig længselsfulde tanker tilbage til campingferierne, fordi de for mig er ensbetydende med en grad af frihed, som jeg ikke oplever på en hotelferie. 

Derfor var jeg heller ikke længe om at slå til, da jeg fik tilbuddet om at lave et indlæg i samarbejde med outdorshoppen Campz.dk. Dermed var der nemlig et påskud for at sidde og scrolle friluftsudstyr igennem og samle lidt ideer til, hvordan man kan give en campingferie en opgradering. Sagen er nemlig, at hvor jeg drømmer om en kør-selv-ferie ned igennem Europa med et telt i bagagerummet, så er dét nok det sidste, Mads kunne komme på at foreslå, og der skal derfor seriøs overtalelse til, hvis han skal lokkes med på sådan en ferie. Men den udfordring tager jeg gerne, og jeg glæder mig lidt til at vise ham indlægget her, så han – og alle I – kan se, hvor hyggelig man faktisk kan gøre en campingferie. 

Med bare ganske få elementer kan et telt nemlig opgraderes fra sterilt nylonmekka til en hyggelig hule, hvor man ikke har spor imod at tilbringe mere tid end blot den, hvor man sover. Hvis man fx pakker et par pyntepuder, en batteridrevet lyskæde, et vamset tæppe og en hyggelampe med i bilen, så er man allerede nået langt. Vil man tage den skridtet videre, så kan man også finde en fin hængeplante, som kan hænge ned fra en af teltpælene og et gulvtæppe, som kan lægges lige ved indgangen. Flere af de her ting, har de fleste af os ovenikøbet i forvejen derhjemme, og det behøver derfor ikke at være hverken dyrt eller besværligt at opgradere fra camping til glamping

Hvis jeg med dette indlæg får Mads overbevist om, at en kør-selv-ferie måske slet ikke er så dum en ide endda, så mangler vi bare teltet, men dem er der heldigvis masser af hos Campz.dk. Det store beige spejdertelt er drømmen, men der er rigtig mange gode bud at vælge imellem. Køb dem her.

    Kommenter