Det har jeg på

SØNDAGSNYSSELIG

20. januar 2019

II STELLA NOVA BLAZER (lignende HER) II H&M FLÆSESKJORTE II APC FLØJLSNEDERDEL II A PAIR STØVLER II MARNI TRUNK TASKE II

Glædelig søndag, venner. Jeg håber I stornyder den, og det fine vintervejr, som forhåbentlig byder på lige så meget blå himmel og solstråler, som det er tilfældet her i København. Det er svært at være rigtig utilfreds med januar, når den indtil videre har været så mild ved os. Lad det gerne fortsætte på den måde.

Jeg har gang i en weekend af de rigtige rare, og indtil videre har den budt på både træning, eftermiddagsvin, bland selv slik, pizzagæster, fastelavnsboller, afslapning, solskinsgåtur og anledning til at forevige mit weekendtøj. Og vi har stadig en halv søndag endnu. Herligt. Til en start sniger jeg mig lige til et computer pitstop og lidt tid til bloggen, mens Mads bobler på sofaen og Nola gør det samme i sin barnevogn i gården. Jeg har nemlig en håndfuld dugfriske billeder af dagens outfit at vise jer. 

Iført ny flæseskjorte fra H&M, som desværre ikke er at finde online (endnu), men som er en ny vare, og derfor burde være til at finde i de fleste butikker. Jeg købte den i torsdags, og – som det jo åbenbart er blevet for vane apropos dette skriv – har jeg haft den på hver dag siden. Føler mig så fin i den. Ladylike om man vil. Og eftersom jeg normalvis er at finde med gylp på tøjet halvdelen af tiden, er det ikke et mærkat, jeg ret ofte har anledning til at iklæde mig, haha. Idag er skjorten parret med fløjlsnederdelen fra APC, som må siges at være sæsonens bedste udsalgskøb, og min ternede blazer fra Stella Nova, som jeg får brugt alt for lidt i forhold til hvor fin den er. Selvom kombinationen af fløjl, flæseskjorte og tern lidt får mig til at ligne en stramtantet lærerinde på vej i søndagsskole, så tager jeg gerne det med. Nysselig, det følte jeg mig, og det skal man huske at værne lidt om. Især på en søndag. 

 • Reply
  Julie Koch
  20. januar 2019 at 16:13

  Så fin du er. ✨✨

  • Reply
   merimeri
   20. januar 2019 at 16:34

   Altid så sød du er ❤️

 • Reply
  Natascha
  20. januar 2019 at 20:07

  SÅ smukt outfit! Fin inspiration til når jeg starter arbejde igen i morgen efter 14 dages eksamenslæsning 🙂 Og tillykke med den smukke nye taske!

  • Reply
   merimeri
   21. januar 2019 at 10:00

   Dejlig at kunne inspirere Natasha 🙂 Og tillykke med nu at være den på anden siden af eksaminerne. Håber de er gået godt!

 • Reply
  Michaela
  22. januar 2019 at 8:27

  Rigtig fin skjorte. Hvilken afdeling er den fra, trend? 🙂

  • Reply
   merimeri
   22. januar 2019 at 8:59

   Nej, den er fra den linje med det råhvide H&M label – mener de kalder den ‘Everyday’, som er en linje, de har i alle butikker.

Kommenter