Ting jeg kan li'

SUMMER SHADES

31. maj 2018

leopard-skirt-muntheII MANGO SOLBRILLER II ARKET T-SHIRT II PICO HÅRKLEMME II MUNTHE NEDERDEL II &OTHER STORIES SANDALER II MANGO TASKE II 

Udover selvfølgelig at glæde mig ret så meget til at møde vores datter til august, så er jeg efterhånden også begyndt at glæde mig mere end en hel del til at få min fulde garderobe tilbage. Lige for tiden er det nærmest alle med en talje, der bliver sendt et misundeligt blik efter, og det især mine mine højtaljede nederdele, jeg savner. Der er altså også grænser for, hvor sexet man føler sig med en bred elastik i taljen, hah!

Som en slags selvpineri – men også bare for sommerinspirationens skyld – har jeg stykket et outfit sammen, som jeg virkelig – som i VIRKELIG – godt gad iføre mig i dag. Basis t-shirt fra Arket, som er en ny favorit i garderoben, sammen med fineste leopardprintet nederdel fra Munthe, som netop er landet i deres webshop. Jeg ville toppe det af med en masse seje accessories; flettede sandaler, stribet shopper, cat-eye solbriller og farverigt hårpynt. Tjek.
2 måneder til jeg skal se min talje. Øh, jeg mener datter.

    Kommenter