Ting jeg kan li'

ON MY MIND # 1

26. april 2018

onmymind-1

Venner, det er weekend! Yay. Og i aften venter en hvede-fest uden sidestykke, og for vores vedkommende skal den bruges sammen med et hold gode venner. Dobbelt-yay. Udover at tænke en del på den kommende tre-dages weekend og de sprøde hveder, jeg skal sætte tænderne i om et par timer, så tænker jeg også en del på ….

 • hvor MEGA-SEJ Fredes Blog ser ud i denne ternede frakke fra Weekday. Det gad jeg godt gøre henne kunsten efter, selvom jeg tvivler lidt på, at jeg ville pull it off lige så godt som Frede.
 • at jeg bliver nødt til at smutte i Mads Nørgaard i næste uge og købe en stribet mulepose.
 • at der ligger en frisk episode af The Handmaid’s Tale på HBO, og det kribler helt i mig for at sætte mig til rette foran skærmen.
 • hvor meget bedre jeg tror min morgen-te ville smage fra det her konfettiprintede krus af Leah Jackson.
 • hvor genial Vichy’s Mineral 89 booster er. Jeg har brugt den hver dag de seneste måneder under min dagcreme, og min hud elsker den. Mere fugt og mere glød, tjek.
 • at Custommades mid-season sale byder på alt for mange fine forårsfristelser. Bl.a. den her smukke pastelblå kjole, som jeg har haft et godt øje til længe. Mon det er skæbnen at den bliver sat ned den dag, lønnen er tikket ind på kontoen?
 • at Roy Woods, som jeg gerne har ville opleve live i evigheder, giver koncert i København. Mens vi er i Portugal. Suk! Til gengæld spiller han i Paris weekenden inden vores ferie starter, hvor der stadig er billetter til salg. Og er det ikke noget med, at Paris is always a good idea?
 • Reply
  kathrine
  27. april 2018 at 9:48

  Det her er et dejligt indlæg. Og sikke mange fine ting og produkter :). Tak for god læsning.

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  • Reply
   merimeri
   28. april 2018 at 6:47

   Dét var vel nok en rar kommentar. Jeg pønser på at lave denne type indlæg til et fast indslag, så dejligt at høre du synes om det <3

Kommenter