Det har jeg på

KLÆDT PÅ TIL EFTERÅR

24. september 2019

II TIGER OF SWEDEN TRENCH COAT II H&M KASHMIR STRIK (gammel, lignende HER) II ARKET JEANS II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II MARNI TRUNK TASKE II 

Godaften fine I! 

Jeg har vundet mig en uforstyrret Line-Line aften, fordi Mads ikke er helt på toppen, og således er gået i seng samtidig med Nola. Og jeg har planer om at bruge den klogt. På blogskriv, vasketøj, tirsdagste, og The Letdown når førstnævnte punkter er streget fra listen. For en gangs skyld er jeg nemlig ikke selv ved at vælte omkuld af træthed. Anden nat på luftmadrassen gik bedre end den første. I hvert fald for mit vedkommende. Mads og Nola derimod har været vågen en del flere gange, og således kan vi stadig ikke sige at natammestoppet er en fuldbyrdet succes. Vi giver det nogle nætter mere! Men jeg har sovet godt, og tungere end jeg har gjort længe, og derfor er overskuddet også uvant højt i aften, hvilket virkelig er en kærkommen forandring. 

Jeg veksler det til en anledning til at vise jer mine seneste garderobekøb i aktion. Den perfekte trenchcoat fra Tiger og Sweden, som stadig er i daglig brug, og så mine nye jeans. Det er yndlingsmodellen fra Arket i en ny vask, købt som erstatning for mine all time yndlingsjeans, der desværre er afgået til genanvendelsesdøden takket være et stort hul i skridtet. To år har de holdt, og egentlig er jeg lidt forbavset over, at de allerede er slidt ned, men det er nok turene på cyklen, jeg kan takke for det. Det har det med at slide en del på denim. Heldigvis er mine nye jeans fra Arket næsten en tro kopi, og kombineret med blød kashmir og behagelige sneakers er det mit take på det perfekte efterårsoutfit. Sådan et man altid med ro i sindet kan falde tilbage på på de morgener, hvor overskuddet er til at overse. Dem har vi vidst alle sammen nogle stykker af i løbet af en uge …. 

Det var ordene for i aften, og jeg vil hoppe videre i tirsdagsprogrammet. Få mest muligt ud af det, I ved. 

 • Reply
  Amalie
  24. september 2019 at 20:45

  Elsker simpelthen din Marni i grøn. Den pifter ethvert outfit op! 😊

  • Reply
   merimeri
   24. september 2019 at 20:52

   Jeg er også stadig så glad for, at det var den farve jeg endte med!

 • Reply
  Rebecca
  27. september 2019 at 10:15

  Jeg er VILD med den trench coat. Den er desværre bare lidt for dyrt til mit tøjbudget. Så jeg må vist ud og lede efter alternativer;-)

Kommenter