Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

11. september 2017

Det har været en travl mandag, og det er først nu, at jeg langt om længe kan sætte mig til rette med computeren foran mig, klar til lidt aftenskriblerier til bloggen. Der sker en masse nyt på arbejdet for tiden, og i kombination med en del nye projekter, jeg er involveret i, flyver dagene afsted, og jeg skal virkelig hanke op i mig selv for ikke bare at gå omkuld på sofaen, når jeg kommer hjem sidst på eftermiddagen. Idag sneg jeg mig til 15 minutters scrollen rundt på instagram, stadig med sko på og siddende på gulvet (klassisk mandagsstemning), inden jeg skulle videre med dagens sidste gøremål; oprydning og indkøb inden min fødselsdagsmiddag i morgen. Den er jeg stort set i mål med nu, og det betyder, at min 29 års fødselsdag bare kan komme an. Og jeg har en virkelig god dag foran mig, hvis jeg selv skal sige det. Hos momondo får man nemlig en fridag på sin fødselsdag, og den har jeg altså valgt at udnytte til rent faktisk at holde fri på dagen, og jeg har helt åndssvagt meget optur over det. Jeg starter dagen med morgenmad sammen med Mads, inden han tager på arbejde. Derefter en hot yoga klasse hos Senses, hvor jeg skal indvie min nye yogamåtte og håndklæde, som jeg fik i fødselsdagsgave i går (er sikker på, at min yoga praksis bliver 10% mere elegant nu hvor jeg har ordentligt udstyr … man har i hvert fald lov at håbe). Senere mødes jeg med Mads til frokost inde i byen, og i morgen eftermiddag har jeg tid til en ansigtsbehandling hos Amazing Space, som jeg har fået i gave af min søde veninde Kristina. Hvilken luksus. Aftenen slutter i selskab med to af vores gode vennepar, italienske lækkerier og spritz. Og jeg kunne helt ærligt ikke have ønsket mig en bedre fødselsdag. 

Mens jeg venter på dagen, vil jeg lige bruge det sidste af min aften på at dele en håndfuld billedglimt fra den seneste uge. En uge der bød på både mandagsvin og bryllupsinvitationer, tirsdagsdrinks, hverdagsglæder, sommerhus getaway og familiefødselsdag. 

img_3900II Nu hvor min mandag i dag primært er gået med praktiske gøremål, sender jeg istedet en kærlig tanke tilbage til sidste mandag, hvor aftenen blev brugt i selskab med min ældste og bedste veninde Charlotte, og en brainstorm til invitationer til hendes bryllup næste forår.

Vi joker lidt med, at jeg er deres wedding planner, og selvom den titel nok er lige amerikaniseret nok, så elsker jeg at være så tæt på planlægningen af min barndomsvenindes bryllup og jeg kan dårligt vente til at se hende gå op ad kirkegulvet næste år for at sige ja til hendes drømmemand II

img_3904II Tirsdag fortsatte lige så rart som mandag slap; i selskab med mine veninder Maj og Christina og pæne drinks på Neighbourhood II

img_3909II Sidste uge testede vi endnu engang Aarstiderne, og man kommer altså ikke udenom, hvor mega rar en hverdagsluksus det er, at indkøbet og inspirationen til aftensmaden venter på dørtrinet, når man kommer hjem. Til gengæld må jeg også indrømme, at jeg synes, madlavningen ofte bliver lige vel omfattende, når man først går igang med deres opskrifter. Det kræver altid både flere gryder og pander, og en halv times snittearbejde at komme i mål, og den disciplin har jeg altså ikke altid i hverdagen II

vsco-photo-1II Jeg er gået all in på oppyntningen til min fødselsdag for mine veninder i næste weekend, og der kommer ikke til at mangle lyserødt pynt på min vagt. Tænker i øvrigt at lave et indlæg om tips til pænt pynt på den anden side af min fødselsdag, for der er virkelig nogle fine ting at finde til gode priser rundt omkring II

img_3939

II Fredag eftermiddag satte vi kurs mod en kollegas sommerhus på Møn, og lykken var kolosal da Mads fredag aften satte sig til rette foran brændeovnen, mens regnen piskede på ruderne II

img_3935II Landlig lykke. Øko æg direkte fra hønsehuset og til ærligt selvbetjeningskøb fra en lille gårdbutik. Små glæder <3 II

img_3944II Langsom lørdag morgen i sommerhuset med lokale lækkerier og weekendavis II

img_3946II Regnen fortsatte ufortrødent hele lørdagen, men godt dækket ind på brænde, bland selv slik og Børsen gjorde det mig ikke det mindste at være taget i sted i sommerhus på årets første rigtige efterårsweekend, vejret at dømme II

img_3950II Scrabble var – selvfølgelig – også pakket med i bilen til sommerhuset. Og ja, Mads’ lettere anspændte udtryk er naturligvis et udtryk for at jeg vandt II

img_3961II Søndag havde jeg inviteret hele familien på kagebord, og jeg brugte derfor det meste af lørdag aften og fredag formiddag på at bage boller, kanelsnegle, lagkage og kage. Heldigvis nok til, at der var lidt rester tilbage, som vi nu nyder godt af  …. og den der intention om at skære lidt ned på sukkeret ovenpå sommerferien, I ved? Den taler vi ikke om lige for tiden! II

Kommenter