Ting jeg kan li'

EFTERÅRSMUSTHAVE: PRINTET MAXI NEDERDEL

10. september 2017

printed-maxi-skirts

KAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II 1 NEDERDEL GESTUZ II 2 NEDERDEL GANNI II 3 NEDERDEL MANGO II 4 NEDERDEL BOOHOO II 

Vi kommer vist ikke udenom, at den printede maxi nederdel er et af efterårets helt store musthave. Og gerne i kombination med en ulden strik, strømpebukser og sneakers, som er et outfit, flere af mine favoritfashionistaer allerede er begyndt at dukke op i. Jeg gad godt gøre dem kunsten efter, så jeg bruger det sidste af min weekend på at kigge efter pæne bud.

Det er i øvrigt en perfekt søndagsbeskæftigelse ovenpå noget, der minder om verdens bedste weekend. Som nogle af jer måske har set på instagram, så tog Mads og jeg fredag i sommerhus. Og det var så hyggeligt med en lille getaway i noget, der minder om årets første rigtige efterårsweekend (i hvert fald vejret fredag og lørdag, hvor det regnede uafbrudt). 24timer i nattøj, ild i brændeovnen, rødvin i glasset og brætspil. Ville ønske vi kunne gøre den slags noget oftere, og weekenden her har givet nyt brændstof til min drøm om en dag at få en kolonihave. Indtil videre har vi ingen planer om, at skulle flytte ud af byen foreløbig, men jeg savner også at have en have, og de goder, der følger med, og en kolonihave i rimelig afstand fra byen, kunne derfor være er perfekt kompromis. 

Dagen i dag er gået med den første i rækken af de tre fødselsdagsfejringer, som jeg har inviteret til over den næste i uge. I dag var det med familien, og den stod på søndagskagebord, og jeg er stadig helt høj på al den sukker, jeg har formået at køre ind i dag. Og apropos, så er der lidt bland selv slik rester tilbage fra sommerhusturen, og mon ikke, det vil være prikken over i’et på min søndagstur rundt hos mine favoritwebshops? Jeg tror det. 

Hav en god søndag aften derude! Der bliver vist Comedy Galla på Zulu lige nu, og det plejer altid at være god underholdning, hvis der sidder nogen derude, og skulle være i tvivl om, hvad der skal på skærmen i aften.

 • Reply
  kathrine
  11. september 2017 at 9:21

  Det ser altså også ret godt ud og nederdelene er jo fantastisk fine og printet gør dem bare endnu finere!

  Rigtig god mandag :).
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   19. september 2017 at 14:11

   Hørt! Tøj bliver altså bare dét sjovere, når det er pyntet med fint print 🙂

Kommenter