Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER # 9

11. august 2017

malenebirger-turnoff-tshirtINDEHOLDER REKLAMELINKS: II 1 LEOPARD SLINGBACKS RIVER ISLANDS II 2 NÅLESTRIBEDE BUKSER H&M II 3 STATEMENT T-SHIRT BY MALENE BIRGER II 4 OVERSIZED TERNET BLAZER ZARA II 5 KJOLE MUNTHE II 6 STRIBET BLUSE ZARA II 7 PRIKKET SLÅ-OM-KJOLE JUST FEMALE II

Jeg har ferie. FERIE. Åh hvor føles det skønt. Sådan helt euforisk. Ok, måske det også skyldes de fredagsbobler, som arbejdsdagen blev afsluttet med, og den Lillet Vive jeg netop har tømt, men ferieglad, dét er jeg i hvert fald. Om lidt sætter vi kurs med Tivoli, hvor vi skal mødes og spise med vores kammerat Jesper og derefter høre Lil Wayne på plænen. Men inden vi når så langt, vil jeg lige nå at dele denne uges fredagsfristelser, som for første gang bærer præg af, at efteråret nærmer sig. Jeg har skruet lidt ned for blomsterprintet – prikkerne kan jeg dog ikke holde mig fra – og så er farverne blevet mørkere. Det bliver de nu ikke mindre pæne af, og jeg synes selv, at det er nogle ret gode – og fristende – sager, jeg har fundet frem til.

Først er der de seje leopard slingbacks. Når den dag kommer, at jeg ikke længere er vild med leopard, da er jeg bange for, at der er noget alvorligt galt. Disse er pæne og budgetvenlige og jeg gad godt bruge dem til både nederdele, kjoler og jeans. Så er der de navyblå nålestribede slacks, som jeg lurer lidt på, eftersom jeg må indse, at dem her fra asos, desværre ikke ser ud til at komme tilbage på lager i min størrelse. De bukser kunne være ret seje med statement t-shirten fra By Malene Birger som helt ekstraordinært kan købes allerede nu, selvom den er fra SS18 kollektionen. Åh den er fin. Kan man mon have for mange hvide statement t-shirts?

Sættet med leopardskoene, de nålestribede bukser og t-shirten gad jeg godt toppe af med den ternede blazer fra Zara, som er vildt sej. Jeg spår tern en lys fremtid dette efterår og vinter, og blazeren her ville ikke været noget dumt sted at starte. 

Og så er der den røde kjole fra Munthe. Jeg synes den er vildt smuk, og jeg har stadig ikke formået at få den ud af hovedet, siden jeg så den på deres instagram for nogle uger siden. Den er kommet på fødselsdagsønskesedlen, og så må jeg lade det være op til de højere magter (og mine fødselsdagsgæster) om den skal flytte ind i garderoben. 

Udover statement t-shirten så kunne den fine stribede bindebåndsbluse fra Zara også være ret cool til de nålestribede bukser, så den er bogmærket og jeg tænker at tage forbi Zara og lure lidt på den, inden vi rejser. 

Den prikkede slå-om-kjole er en nyhed fra Just Female, og til alle jer, der gået forgæves efter budgetalternativet fra Vero Moda, og er for sparsommelige til at betale +1300kr for den fra Realisation Par, tænkte jeg, at Just Female kjolen nok kunne være et godt bud. Den er i hvert fald pæn, og lidt mere efterårsegnet med de hellange ærmer. 

    Kommenter